Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ez iszonyatosan béna és átlátszó volna?
Adva van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudok egyről a kettőre jutni vele. Élőben nem szoktunk összefutni, írni már írtam neki, de nem beszéltünk túl sokat. Lájkolni szoktam a képeit, de ennyiben ki is merül a dolog. Nem is merek már ráírni sem, hogy csak úgy beszélgessünk, viszont odáig vagyok érte meg vissza.
Sokszor jártam már úgy tényleg, hogy siettségemben nem annak küldtem el az üzenetet messengeren akinek szerettem volna, csak utólag vettem észre. Egyből levágná, hogy mire megy ki a játék, ha neki is küldenék "véletlenül" egy tök átlagos üzenetet? Semmi feltűnő, vagy menősködő szöveg.
Ha annyit ír rá, hogy oké, semmi baj, már akkor is jobban érezném magam, hogy tettem valamit legalább.
Viszont azt is hozzátenném, hogy akikről úgy gondoltam, hogy tetszem azok, vagy megkerestek engem, vagy ha én tettem, de történt valami, mert sínen ment minden a kezdeti lépés után. Úgyhogy ez a kettősség az, ami sírba tesz.
Jobbára magáról szokott szelfiket feltölteni, ahhoz nem nagyon van mit hozzáfűzni. Utoljára például azt rakta ki, hogy Netflixezik a kádban. Most ahhoz is... Kérdezzem meg, hogy na és mit néztél? Nem akarok pancser lenni, bár teljesen igazatok van. Ha tetszenék neki, teljesen mindegy mit írnék. Legalábbis, ha ő írna nekem, annak is örülnék, ha azt kérdezné, hogy hányszor megyek egy nap pisilni. Arról is tudnék vele beszélgetni.
11
Hát akkor felejtsd el, lépj tovább, kár erre az időt vesztegetni.
Arra ne alapozz, hogy ő mennyire volt aktív veled. Vannak nagyon passzív lányok, még ha tetszik is nekik egy fiú, még véletlenül sem fogják a tudtára adni, biztatni kell őket.
Az, hogy most egyszer ráírsz, az nem nyomulás, és senki nem fog emiatt hülyének nézni. Konkrétan ez kell sajnos ahhoz, hogy egyáltalán történjen valami. Max akkor nézünk valakit hülyének, ha folyamatosan nyomul és baromságokat, vagy sértő dolgokat ír, de ettől te igencsak távol vagy.
Miután felmondtam az előző munkahelyemen, akkor mondta nekem valaki, hogy amúgy vagy négy srácnak is tetszettem. Soha egyik se volt képes egy fagyira elhívni. Az egyik csak bámult rám, a másik az rám se nézett, a harmadik meg max bunkó volt. Hát azóta is szingli vagyok, most honnan találjam így ki, hogy valaki akar-e tőlem valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!