Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha photoshoppolok egy bérpapírt jó nagy lóvéról, elhitethetem, hogy vonzó gazdagpasi vagyok?
Figyelt kérdés
Randin meg "véletlenül" leejtem a csajszi előtt, hogy láthassa a megbuherált bérpapírt, és azt higgye, lóvés csávó vagyok.dec. 29. 10:23
11/27 A kérdező kommentje:
És ha aszt mondanám hogy épp fizetésnap volt és akkor kaptam a bérpapírt a kemény félmilliós fizuról?
dec. 29. 13:04
12/27 anonim válasza:
:D A fél milliós fizetés ma már kicsit sem kemény, sőt, inkább enyhe! :D
13/27 anonim válasza:
Van még bérpapír? 😯 Én mindig digitális formában kapom.
14/27 A kérdező kommentje:
A gyárimunkás csajok nettó 230-cat keresnek ahhoz képest ez vastag suska.
dec. 29. 13:11
15/27 anonim válasza:
A fizetésnap időpontja törvényileg szabályozott, és a "bérpapír" is digitális. Ha akadna is csaj, aki a retardált gondolkodásod és helyesírásod ellenére randizna veled, az valószínűleg annyira elkeseredett, hogy hóttmindegy neki, hogy mi van a "bérpapírodon" meg nyilván hozzád hasonló szellemi kapacitásokkal bír, ezért fel sem fogja, hogy mit lát.
16/27 anonim válasza:
#14 na pontosan erre értendő a #5 válasz!
19/27 anonim válasza:
500 ezer az a mai világban kispados pénz!
450 et keresek. Van saját lakásom, az autót eladtam (de volt) és 8 éve pna nem járt a közelemben. Egyetlen oka hogy 180/110 vagyok, azaz dagadt vagyok egy olyan elvárásos világban ahol még a 70 kilós férfire se mondják hogy vékony, csak átlagos.
20/27 anonim válasza:
#19 Egyet értek. A 70 kilós férfi ma csak átlagos. (Én 75 vagyok, és nem érzem magam kövérnek, de bizony ma már max akkor "mennék el", ha naponta 2 órát gyúrnék és izom lenne az a +5-8 kiló...)
Hiteled amúgy mennyi van még, és hány generáció fogja örökölni? :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!