Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy pasi képei hátterébe (észrevehetetlenül) oda van photoshoppolva az Eiffel-torony, A Pisa-i ferde torony és a Stonehange?
Olvastam egy ilyen PUA könyvben, hogy a nők borzalmasan érdekesnek találják az ilyen kalandos életű, folyton utazgató, világot látott pasikat, akiknek a profiljából az sugárzik, hogy mennyire tartalmas és kalandos élete van merthogy ők majd csatlakozni szeretnének az életéhez, meg ilyenek.
Viszont az a helyzet, hogy engem ezek a szarságok rohadtul nem érdekelnek, még ha ingyen lenne se utaznék el csak azért, hogy lefényképezzenek egy tetves torony mellett. Számomra ez halál unalmas és értelmetlen időtöltés lenne. De a nőknek mégis ez kell. Legeneráltam photosoppal pár egész alakos képemet ilyen meg ehhez hasonló nevezetességekkel, van római kolosszeumos képem is. Gáz ha ezeket kiteszem társkeresőre?
Csak akkor gáz, ha béna vagy photoshop-ban, és mindenki látja, hogy fake képek :D
Ami egyébként valószínű, hogy így lesz, kétlem, hogy annyira ügyes lennél, hogy ne látsszon a képről már első ránézésre, hogy kamu :D
De ha tényleg ennyire jó vagy fotosoppban, és beválik, és pár bukszát meg tudsz ezzel hegeszteni, akkor nem gáz, miért lenne gáz?
Mindenki szerepet játszik, mindenki próbálja magát eladni sokkal jobbnak/másabbnak, mint amilyen, a sunák is, a social media társadalom már csak ilyen.
Találtam ilyen programot, ahol megadsz egy képet és kiválasztasz egy ilyen világ nevezetességet és legenerálja neked jpeg-be, full profi program, de nem mondom el a nevét, nehogy minden pasi társkeresőn ezt használja, mert akkor már nem leszek egyedi :P
Engem akkor is taszítanak az ilyen fotók, ha nem photoshoppolt, hanem valóban ott járt az illető. Elmegy valaki Párizsba, hogy az Eiffel-toronnyal a háttérben fotóztassa magát, és azt teszi fel egy párkereső oldalra? Nem az én világom. Szívesen meghallgatok egy úti beszámolót, de nem kattanok az ilyen képekre. Ha meg az egész csak kamu... hadd ne minősítsem.
Persze egy próbát megér, biztos vannak olyan lányok, akiknek ez bejön. Ők azok, akik 10 centivel vékonyabbra shoppolt derékkal, és 20 centivel nagyobb mellekkel csücsörítenek a fotókon. Meg fogjátok találni egymást.
:'DDDDDDD
Ha utazgatos pasit akarnek akkor feltehetoleg azt varnam, hogy egyutt is utazgassunk utana. Szoval sokra nem mennel, nem lennenek hosszu eletuek a hazugsagon alapulo kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!