Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz, ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy pasi képei hátterébe (észrevehetetlenül) oda van photoshoppolva az Eiffel-torony, A Pisa-i ferde torony és a Stonehange?

Figyelt kérdés

Olvastam egy ilyen PUA könyvben, hogy a nők borzalmasan érdekesnek találják az ilyen kalandos életű, folyton utazgató, világot látott pasikat, akiknek a profiljából az sugárzik, hogy mennyire tartalmas és kalandos élete van merthogy ők majd csatlakozni szeretnének az életéhez, meg ilyenek.

Viszont az a helyzet, hogy engem ezek a szarságok rohadtul nem érdekelnek, még ha ingyen lenne se utaznék el csak azért, hogy lefényképezzenek egy tetves torony mellett. Számomra ez halál unalmas és értelmetlen időtöltés lenne. De a nőknek mégis ez kell. Legeneráltam photosoppal pár egész alakos képemet ilyen meg ehhez hasonló nevezetességekkel, van római kolosszeumos képem is. Gáz ha ezeket kiteszem társkeresőre?

2016. nov. 18. 16:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

Hát, én biztos kérdeznélek róla. Ha kutyával, bicajjal, séfkötényben lennél a képen, akkor is megkérdezném, hogy szereted-e az állatokat/biciklizni/főzni.

Ha valaki járt mondjuk Párizsban, attól olyanokat kérdeznék, amit nem lehet földrajzkönyből bemagolni.

2016. nov. 18. 18:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Én értek a képszerkesztéshez, úghogy én egyől észrevenném, hogy kamu
2016. nov. 18. 18:07
 23/26 Sunshinedoll ***** válasza:
Aztán kiderül, volt az Eiffel toronynál, elkezd róla beszélni, te meg ott ülsz, mint egy idióta.Csodálatos ötlet, valóban :D Én agyfaszt kapok a felvágós pasiktól.
2016. nov. 18. 19:35
 24/26 A kérdező kommentje:

Mert aztán tényleg baszottul sokat lehet beszélgetni egy szaros torony mellett állásról. Tényleg, napokig el tudnék beszélgetni róla.

-Te is voltál ott?

-Igen, én is.

-Tetszett?

-Aha, nagyon szép volt :)

2016. nov. 18. 19:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

És mit szólsz az emberekhez? És voltál itt meg ott? Ugye milyen X volt az Y?

Beszélgettél már emberekkel?

2016. nov. 18. 20:03
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

úristen... :D

azért is jók a képek amúgy társkeresőn, mert valami kiderül az emberről. (azon kívül, hogy hogy néz ki)

igen, lehet valaki arról szeretne először beszélgetni hogy neked mi tetszett nagyon Párizsban, felmentél-e a Diadalívre is, mit gondolsz a franciákról, miért pont oda mentél, stb...

nagyon gáz ilyen kamu képeket kirakni... amúgy meg lehet tök igénytelenül csinálja meg az a sz a r csak neked nem tűnik fel :D

2016. nov. 18. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!