Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy pasi képei hátterébe (észrevehetetlenül) oda van photoshoppolva az Eiffel-torony, A Pisa-i ferde torony és a Stonehange?
Olvastam egy ilyen PUA könyvben, hogy a nők borzalmasan érdekesnek találják az ilyen kalandos életű, folyton utazgató, világot látott pasikat, akiknek a profiljából az sugárzik, hogy mennyire tartalmas és kalandos élete van merthogy ők majd csatlakozni szeretnének az életéhez, meg ilyenek.
Viszont az a helyzet, hogy engem ezek a szarságok rohadtul nem érdekelnek, még ha ingyen lenne se utaznék el csak azért, hogy lefényképezzenek egy tetves torony mellett. Számomra ez halál unalmas és értelmetlen időtöltés lenne. De a nőknek mégis ez kell. Legeneráltam photosoppal pár egész alakos képemet ilyen meg ehhez hasonló nevezetességekkel, van római kolosszeumos képem is. Gáz ha ezeket kiteszem társkeresőre?
Hát, én biztos kérdeznélek róla. Ha kutyával, bicajjal, séfkötényben lennél a képen, akkor is megkérdezném, hogy szereted-e az állatokat/biciklizni/főzni.
Ha valaki járt mondjuk Párizsban, attól olyanokat kérdeznék, amit nem lehet földrajzkönyből bemagolni.
Mert aztán tényleg baszottul sokat lehet beszélgetni egy szaros torony mellett állásról. Tényleg, napokig el tudnék beszélgetni róla.
-Te is voltál ott?
-Igen, én is.
-Tetszett?
-Aha, nagyon szép volt :)
És mit szólsz az emberekhez? És voltál itt meg ott? Ugye milyen X volt az Y?
Beszélgettél már emberekkel?
úristen... :D
azért is jók a képek amúgy társkeresőn, mert valami kiderül az emberről. (azon kívül, hogy hogy néz ki)
igen, lehet valaki arról szeretne először beszélgetni hogy neked mi tetszett nagyon Párizsban, felmentél-e a Diadalívre is, mit gondolsz a franciákról, miért pont oda mentél, stb...
nagyon gáz ilyen kamu képeket kirakni... amúgy meg lehet tök igénytelenül csinálja meg az a sz a r csak neked nem tűnik fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!