Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy pasi képei hátterébe (észrevehetetlenül) oda van photoshoppolva az Eiffel-torony, A Pisa-i ferde torony és a Stonehange?
Olvastam egy ilyen PUA könyvben, hogy a nők borzalmasan érdekesnek találják az ilyen kalandos életű, folyton utazgató, világot látott pasikat, akiknek a profiljából az sugárzik, hogy mennyire tartalmas és kalandos élete van merthogy ők majd csatlakozni szeretnének az életéhez, meg ilyenek.
Viszont az a helyzet, hogy engem ezek a szarságok rohadtul nem érdekelnek, még ha ingyen lenne se utaznék el csak azért, hogy lefényképezzenek egy tetves torony mellett. Számomra ez halál unalmas és értelmetlen időtöltés lenne. De a nőknek mégis ez kell. Legeneráltam photosoppal pár egész alakos képemet ilyen meg ehhez hasonló nevezetességekkel, van római kolosszeumos képem is. Gáz ha ezeket kiteszem társkeresőre?
Hihető hazugságot kell beadni a sok buta nőnek :D
Rohadnagy ötlet, lopom!
...komolyabbra véve a szót:
szerintem így az olyan nőknek a figyelmét kelted csak fel, akik amúgy is imádnak utazgatni és majd el is várják tőled.
Van egy haverom, aki már nős és a nője mindenhova rángatja.
Látom mindig a facsén, hogy Hopp! egy kis kölni dóm, most borozgatás olaszban, most távol-kelet. Szinte sajnálom, nem azt mondom, hogy őt nem érdekli, de korábban nem nagyon ment sehova, én meg egyenesen meghalnék egy ilyen nő mellett.
...figyumár, az előző vagyok megint.
Nem térek napirendre, te baromi nagy király vagy.
Legalább van benned fantázia, te nem vagy egy elveszett csávó.
Most mindenféle negatív hang nélkül mondom.
Szerintem, ha az állatvilágban megengedett, az ilyesmi -
olyasmire gondolok, pl. hogy vannak ilyen madarak,
amik mindenféle szarságot dugdosnak a farktollukba, hogy
az nagyobb legyen, hogy jobban imponáljanak a tojónak (TVben láttam),
akkor mért ne lenne így a retkes társadalomban is.
Próbáld már ki, rohadtul érdekel az eredmény.
Ahh én hamar kibökném hogy kamu. Menteném a képet és szét trollkodnám. Majd amikor kész akkor visszaküldeném neked. Bocs komolytalan vagyok 😂😂
-Csak egy szakmabéli lány-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!