Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha photoshoppolok egy bérpapírt jó nagy lóvéról, elhitethetem, hogy vonzó gazdagpasi vagyok?
#21 akkor az úgy sajnálatos de mázli attól függetlenül. Viszont nem te dolgoztál meg érte, szóval nem feltétlen jelent sokat egzisztencia szempontjából, ha azt nézzük, mit ért a hozzáadott értéked társadalmunkhoz.
Végülis a készbe könnyű beleülni, de saját puszta kézzel összelapátolni az már igen! Ma meg főleg!
Mert az egy dolog, hogy anno nagyapám a 20. század derekán egy garaboly meggyből építette meg a tanyáját a Dél-Alföldön - legalábbis ez a családi történelmi anekdota, hogy egy garaboly meggyet adott el a piacon, és annak az árán vett meg mindent, amiből tanyát tudott építeni anno - De abban a tanyában aztán benne volt minden csepp verejtéke!
Na ma ezt már lehetetlenség így megcsinálni nyilván, de a mai megfelelőjéhez is vagy 10-15 évig kell gürizni, hogy meg tudd fizetni.
És akkor még mellette mindent magad kell csinálnod, amit csak lehet.
Aki ennél kevesebb idő alatt is összehozza, az vagy hazudik, vagy fontos részleteket hallgat el, aminek tükrében már más a lányka fekvése nyilván! ;)
"s addig semmi program"
legrosszabb fejlesztő valaha
#24 Na ez az az "egyéb" fontos részlet, amit a végén írtam... Ja, meg a rohadt nagy mázli, amit az elején...
#23 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!