Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?
Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?
Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?
Szerintem ez abban az esetben működhet, ha látod, hogy tényleg ráér a csaj (de erre tényleg figyelj), és éppen nézelődik. Vagy ha tanácstalannak tűnik több terméknél, ajánlhatsz is valamit, hogy milyen finom akármit csináltál belőle, és szerinted az a legjobb.
De készülj fel egy olyan válaszra is, hogy a lány nem szeret főzni (én pl. biztosan reflexből elfintorodnék egy ilyen kérdéstől, mert bár szívesen segítek, ha tudok, de rühellek főzni), és nem szeret erről beszélgetni, hogy ezzel is kezdeni tudj valamit, és ne lefagyj.
Egyszerű kérdést ennyire megbonyolítani....
Én holnap a miskolci Spárba leszek, a zöldség részlegen. :)
"Szóval mit szólnátok egy olyan megközelítéshez ha pl boltban főzéssel kapcsolatos tippeket kérnék egy lánytól egy adott termékkel kapcsolatban? Gondolom aki kedves és szívesen segít annak ez pozitív élmény lehet és ha megvan a közös téma, jó hangulat akkor lehet kérni elérhetőséget. Ez így akár működhet is nem?"
Személy szerint elmondanám, hogy egyáltalán nem értek a főzéshez, azért vásárolok én, mert a lakótársaimmal az a felosztás, hogy egyikünk vásárol, egyikünk főz, a harmadikunk takarít, szóval nem tudok segíteni neki. A jó hangulat azért túlzás, és elérhetőséget sem adok meg egy röpke beszélgetés után. Persze, akár az is előfordulhat, hogy működik.
24/L
Öö... Nem. Iszonyatosan ijesztő, amikor látod (nem hülye a nő, fel fog neki tűnni), hogy valaki követ. Ezzel az összes addigi lehetséges esélyét elveszítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!