Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?

Figyelt kérdés

Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?

Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?

2021. márc. 14. 08:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:
66%

Jezusom mennyi beteg frusztralt no van itt, akinek semmi sem jo. Nektek ha tullosperuvel vakargatnak a seggeteket az se lenne jo. Egy normalis pasit feltett egy kerdest, ti meg minden szarnak elhordjatok. Utana meg panaszkodtok, hogy egyedul vagytok. Vagy milyen szemet a pasitok. Pff...

26N

2021. márc. 15. 11:37
 92/100 anonim ***** válasza:
95%

Én speciel tolakodásnak venném, ha valaki követ.

2021. márc. 15. 11:38
 93/100 anonim ***** válasza:
23%
Na pár kérdést vissza olvastam, és azt szűrtem le , hogy egy vagy több bugyuta libának nagyon ellenére van az élő beszélgetés.. Lehetséges ezek azok az ember akik közösségi oldalakon, meg tinderen nyomulnak és a valóságot kiszorítják, nyomorék beprogramozott nő személyek !
2021. márc. 15. 12:41
 94/100 anonim ***** válasza:
77%
Ha főzési tippet kérnél ,nevetve megmondanám ,hogy rossz emberhez fordultál,mert nem tudok főzni,de ha tetszenél,biztos bemutatkoznék és kérdeznék valamit tőled,hogy beszélgessünk:)
2021. márc. 15. 12:51
 95/100 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy felajánlanám hogy főzök neked valamit vacsira, de csak saját felelősségre fogadd el a meghívást :D (mert nem véletlenül kértem tanácsot) 😁
2021. márc. 15. 12:56
 96/100 anonim ***** válasza:
0%
Vagány srác lehetsz:)
2021. márc. 15. 13:06
 97/100 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ha nem térdelek le eléd az utcán akkor csúnya gonosz nő vagyok csak a pénzes pasikat veszem észre :D
2021. márc. 15. 14:29
 98/100 anonim ***** válasza:
84%
#91: már megint egy magát nőnek álcázó frusztrált incel.
2021. márc. 15. 14:49
 99/100 anonim ***** válasza:
28%
#98 nem alcazom magamat nonek, mert no vagyok :D ha nem hiszed gyozodj meg rola. ;)
2021. márc. 15. 15:21
 100/100 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően elfogadhatónak tartom, de az nem azt jelenti, hogy bárkivel nyitott vagyok rá. Sajnos tapasztalat az, hogy vannak férfiak, akik egy sima visszautasításra is azt mondják, hogy "jaj, már nem lehet ismerkedni az utcán".

Én alapvetően nyitott vagyok rá, kivéve:

- ha láthatóan sietek

- ha éppen olvasok, telefonálok, telefonon pötyögök vmit

- ha füles van rajtam

- éjszaka van

- kifejezetten követnek és "sztalker" érzetem van

Szöveg, amit normálisnak tartok: "Szia, Nem zavarok? Nagyon csinosnak talállak, nem lenne kedved eljönni teázni / kávézni?". Semmi internetről szedett ősrégi csajozás duma, főleg nem ilyen szexista, pajzán jellegűek, sem 45F erőltetettségek, semmi "jó suna vagy / jó a csöcsöd / leszopatnálak". Ha visszautasítom, akkor "Értem, további szép napot". Nem áll neki győzködni, hogy nekem miért lenne jó, nem kezd el vitatkozni, nem mond el hirtelen mindenféle válogatós ronda p...nak.

És annak sem örülök, ha kifejezetten igénytelen (kirohadt fogú, büdös, mosdatlan, láthatóan igénytelenségből koszos ruhájú - tehát nem munkaruháról beszélek most) alakok jönnek oda. Mert az ilyen a saját "súlycsoportját" zaklassa, na az ápolt nőket.

2021. márc. 19. 19:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!