Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mia fene esik jól a legtöbb nőnek ebben az orbitális nagy válogatásban, hogy csak a legjobb jár nekem és csak azzal vagyok hajlandó járni, akitől egyszer akár gyereket is akarnék (én pasiként tudok olyannal is járni, aki kicsit bejön, elfogadható)?
elfogadható és nem akarok gyereket tőle. Szóval nem értem. Pasiként pl egy átlag lányt is simán észreveszek, aki egy kisit is csinos egy kicsit is értelmes és lehet vele általánosan beszélgetni. pl egy ilyet:
[link] (netes kép)
(és ha valaki beleköt, hogy ez szép, nem, ez tök átlag, ez a szép: [link]
addig a nők szinte mindegyike fújjol az átlag pasikra, pl egy ilyenre és csak akkor veszik észre, ha baráti társaságban évek óta ott van, nagyon jó fej, okos, jódumás és jó munkája van:
[link] (ez is netes kép)
ellenben mindegyik nő szinte csak egyféle pasit hajlandó észrevenni, de mind az összes (az más kérdés, hogy nem jut minden nőnek ilyen):
Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is.
Ha kimegyek az utcára egy rakás "átlagos Józsit" látok, amint nőknek - sőt néha kifejezetten szép nőknek fogják a kezét. Ez már a fiatalok között is megfigyelhető, menj el egy gimnázium mellett, és lásd meg, hogy a szexi tinilányok kikkel vannak együtt.
Szóval hülyeség a kérdes.
"Ha kimegyek az utcára egy rakás "átlagos Józsit" látok, amint nőknek - sőt néha kifejezetten szép nőknek fogják a kezét. Ez már a fiatalok között is megfigyelhető, menj el egy gimnázium mellett, és lásd meg, hogy a szexi tinilányok kikkel vannak együtt."
Miért nem említed sose azokat a férfiakat, akiket egyedül látsz mászkálni? Pedig van belőlük is bőven.
Azért, mert valaki jelenleg egyedül van az utcán, nem biztos, hogy szingli.
De ha átlag pasikat látok az utcán kezénfogva nőkkel, az cáfolja a kérdést.
"De ha átlag pasikat látok az utcán kezénfogva nőkkel, az cáfolja a kérdést."
Kik számítanak neked átlagos pasinak? Mert lehet hogy azok több százezret megkeresnek havonta, szóval bőven megfelelnek a nők elvárásainak, te meg átlagosnak nevezed őket, holott nem azok.
Valóságban kéne élni emberek 👏
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!