Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mia fene esik jól a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mia fene esik jól a legtöbb nőnek ebben az orbitális nagy válogatásban, hogy csak a legjobb jár nekem és csak azzal vagyok hajlandó járni, akitől egyszer akár gyereket is akarnék (én pasiként tudok olyannal is járni, aki kicsit bejön, elfogadható)?

Figyelt kérdés

elfogadható és nem akarok gyereket tőle. Szóval nem értem. Pasiként pl egy átlag lányt is simán észreveszek, aki egy kisit is csinos egy kicsit is értelmes és lehet vele általánosan beszélgetni. pl egy ilyet:

[link] (netes kép)

(és ha valaki beleköt, hogy ez szép, nem, ez tök átlag, ez a szép: [link]

addig a nők szinte mindegyike fújjol az átlag pasikra, pl egy ilyenre és csak akkor veszik észre, ha baráti társaságban évek óta ott van, nagyon jó fej, okos, jódumás és jó munkája van:

[link] (ez is netes kép)

ellenben mindegyik nő szinte csak egyféle pasit hajlandó észrevenni, de mind az összes (az más kérdés, hogy nem jut minden nőnek ilyen):

[link]

Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is.

2020. nov. 1. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
a kicsiből lesz 4-5 év múlna a nagy pocak, 10 év múlva a sörpocak :D
2020. nov. 1. 17:31
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Az igénytelen rétegnél igen, de nem kell magadból kiindulni. ;)

2020. nov. 1. 17:35
 53/61 A kérdező kommentje:
nekem nincs :D
2020. nov. 1. 18:03
 54/61 anonim ***** válasza:

Nehezzen hiszed el vagy sem, ez van. Ez nem változtat a tényen.

N

2020. nov. 1. 18:21
 55/61 anonim ***** válasza:
De agyad sincs meg szemed.
2020. nov. 1. 18:22
 56/61 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem mind a négy fotón szép, egészséges fiatalok szerepelnek. A két "átlagos" kevésbé ad magára (már nem rossz értelemben mondom ezt), az "átlaglány" kifestve és beállítva simán lehetne "gyönyörű" lány, és az "átlagfiún" is sokat lehetne egyszerű trükkökkel "javítani".

Ezek most fotók, a való életben ismeretlenül nem vagyok meggyőződve, hogy feltétlenül a "gyönyörűek" nyernének. Ez a bajom amúgy az internetes társkeresőkkel, mert aki amúgy csinál pár jól beállított képet és fotogén, attól még simán lehet, hogy a valódi életben borzalmas a kisugárzása, és fordítva.

Egyszer próbáltam a netes társkeresőt kb. 1 hétig, de aztán belegondoltam, hogy az eddigi komolyabb szerelmeimnek ha lett volna társkeresős adatlapja meg fotója, vajon megtetszettek volna-e azok alapján...

Nem akarok álszenteskedni, ismeretlenül az embernek persze a szebb fotók fognak többnyire tetszeni. De pont ez az átverés az egészben, mert a való életben ez azért szerintem többnyire nem ennyire egyszerűen működik.

2020. nov. 1. 22:36
 57/61 anonim ***** válasza:
66%
Az átlag csaj akit linkeltél tényleg szép, az átlag pali meg ronda. Nincs szemmértéked, magasabbra becsülöd a saját nemed mert magadhoz viszonyítod. De én biszexuális vagyok és elfogultság nélkül mondom hogy a linkelt átlagos lány jóval szebb mint az átlagos pali.
2020. nov. 2. 05:23
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

A palinak ízléstelen a frizurája, nagy orra van, asszimetrikus arc. A csajnak meg tök szép az arca, kevés smink, látszik h ha letörölné akkor se sok különbség lenne, szépek a fogai , a bőre, a fogsora.

Itt te vagy az aki válogatós.

2020. nov. 2. 05:25
 59/61 anonim ***** válasza:
a bőre, a haja*
2020. nov. 2. 05:26
 60/61 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez a vicc. Kérdés: miért válogatnak a nők. Aztán belinkel egy gyönyörű nőt, hogy az átlagos, meg egy tényleg átlagos, vagy inkább azalatti fickót. Te válogatsz, te szerencsétlen, ezért nincs nőd.
2020. nov. 2. 06:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!