Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mia fene esik jól a legtöbb nőnek ebben az orbitális nagy válogatásban, hogy csak a legjobb jár nekem és csak azzal vagyok hajlandó járni, akitől egyszer akár gyereket is akarnék (én pasiként tudok olyannal is járni, aki kicsit bejön, elfogadható)?
elfogadható és nem akarok gyereket tőle. Szóval nem értem. Pasiként pl egy átlag lányt is simán észreveszek, aki egy kisit is csinos egy kicsit is értelmes és lehet vele általánosan beszélgetni. pl egy ilyet:
[link] (netes kép)
(és ha valaki beleköt, hogy ez szép, nem, ez tök átlag, ez a szép: [link]
addig a nők szinte mindegyike fújjol az átlag pasikra, pl egy ilyenre és csak akkor veszik észre, ha baráti társaságban évek óta ott van, nagyon jó fej, okos, jódumás és jó munkája van:
[link] (ez is netes kép)
ellenben mindegyik nő szinte csak egyféle pasit hajlandó észrevenni, de mind az összes (az más kérdés, hogy nem jut minden nőnek ilyen):
Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is.
"Valóságban kéne élni emberek 👏
N"
Ha látnád a valóságot, látnod kellene, mennyire válogatósak a nők, milyen szinten lenézik a dolgozó pasikat. Egy irodai dolgozó pasira ne mondd hogy átlagos, mert itt most inkább a fizikai munkás pasikról van szó, ők azok, akiket rengeteg nő mellőz, levegőnek néz.
Én nem tudom, ti hol éltek. Azért nem mindegyik nőnek jön be, a linkelt "jópasi". Engem pl sosem vonzott az izmos magas. Igen legyen magasabb nálam, de 170 cm fölött ne nagyon legyen, számomra ez már az a kategória mintha a húga lennék, nem a barátnője. Izom legyen rajta, de legyen pocakja is. Nekem ez a típus a jó pasi, akivel le is feküdnék.
Az átlag Jóska akit nem vesznek észre a nők, nem a külseje miatt marad hoppon, hanem mert belül valami nem oké. Az én ismeretségi körömben is van olyan pasi, aki kívülről oké lenne, de belül irtó gáz. Hiába mondjuk meg neki, mi a baj, őt nem lehet eltántorítani a saját igazától.
Az első linkelt nő nem szép, hanem gyönyörű.
Itt a nagy gond már, a hatalmas nagy gond. Főleg ha férfi vagy, akiknek a 100 kilós Marcsi is elmegy egy menetre (rengeteg ilyen van), aztán 100 kilós Marcsinak is fejébe száll a dicsóség, hogy ha a 10/7 es Ferinek bejövök egy numerára, akkor nem jövök ö9ssze a rendes, családot akaró 10/5-ös Sanyival, mert hátha sikerül valahogy Ferit megfogni egy kis jó szexxel, meg főzök neki finomat, hátha belém szeret. És egyre több ilyet látok, ahol már az elhízott Marcsira is azt mondják, hogy egyenesen szép, csak mondjon nekem igent egy menetre. Ide süllyedt az egész
Én nem tudom, ti hol éltek. Azért nem mindegyik nőnek jön be, a linkelt "jópasi". Engem pl sosem vonzott az izmos magas.
Én tavaly csináltam egy ilyet, egy jópasival kamuprofilt (de még nem annyira jót, hogy gyanús legyen), a video fent van nekem a gépen, hogy 1 nap alatt vagy 40 match lett, hogy csak 2 órát voltam fent. Ha valaki nem hiszi, megkeresem a videot és küldöm neki. Még egy átlag pasi évekig lehet fent 1-2 normális matchért, ahol nem csak mázsahúsz kilós rusnya fogatlan 50 es nénik tetszikelnek. Mondom, ha valaki nem hiszi, bebizonyítom, hogy pofon egyszűek a nők társkeresőn is, jó pasi, tök mindegy mit ír magáról, maguktól írnak neki a nők 20 tól 45 ig, akkor is ha a pasi csak 25 éves.
Átmenetileg voltam egy 2000 fős gyárban, sok fizikai munkást is ismerek. Aki egy kicsit is ad magára, annak mind volt nője / felesége. Sőt csúnyának is egész normális nője.
Annak nincs nője, aki állandóan a nőket szidja meg megvan keseredve.
N
Gondolom, te vagy a bombanős. Mert a linkelt átlagos lány konkrétan gyönyörű, de a linkelt átlagos pasi azért alatta van jócskán szintben. Nekem mondjuk bejön az átlagos pasi. A modell csávó nem kéne, minden pasim átlagos volt. De neked én átlag alatti nő lennék, ezért gondolom a véleményem sem érdekel. Mert te egy kis senki vagy, és neked a gyönyörű sem felel meg. A nőket szidod, de a valóban átlagos nő neked már láthatatlan kategória. Amúgy meg ha jó pasi lennél se kellenél, mert én meg intelligencia, stílus, humor alapján válogatok, neked meg egyik sincs. Mit bizonyít az hogy te kamu regisztráltál tinderre egy jópasi profillal? Az egy szexpartner kereső. Ha csak dugni akarnék, engem is csak a jó külső érdekelne, de a párkapcsolat teljesen más igényeket vet fel.
Te csak az olcsó ribiket keresed és fáj neked, hogy nem körülötted tolonganak. Nekem a helyedben inkább az fájna, hogy egyetlen értelmes nő sem piszkálna meg bottal sem és nem a külsőd miatt.
Másik meg ez a tarskereső...vicc, de férfiak is borzasztóak, akik fenn vannak. Oké, jól néz ki, de legtöbbször a szia mizun kívül egy értelmes mondatot nem tud írni a legtöbb. Nem is voltam fenn sokáig.
Nehogy azt hidd a férfiak nincsenek elszálva.
Aki nőt te linkeltél kb 2 kiló smink van rajt. A jó csávó meg egy modell. Nekem se jön be ez a fuu de helyes arc, kocka has, szőrtelen mellkas. Inkább taszít. Pedig én is sportolok.
Nem itt a gyakorin, tarskeresőn meg instan kéne elleni.
Aki meg az utcán egyedül megy nem biztos, hogy nincs senkije.
Akik a környezetemben nem találnak nőt, ők nem a kinézetűk miatt nem kellenek senkinek, ágyba valami nem oké, persze ő magát normális átlagnak állítja be.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!