Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért népszerű a férfiak körében az a mondás, hogy "az a nő foglalalt akin fekszenek", miközben, ha egy nő kezdeményez foglalt férfinál, akkor orbitális ribizlinek van titulálva?
Én mindkét nemnél hányok az ilyenektől.
És ez egy primitív duma, olyan mint a "jó pasinak elnézzük" a nőknél.
Meg a "a nők csak pénzre mennek" és a "férfiak mind szexmániás disznók"
Nem népszerű... van egy tirpák réteg akinél az ilyen dumák mint az asszony helye a konyhában, az a nő foglalt és társai mennek.
Én sosem gondoltam ezt, és inkább azon töprengenék a helyedben, hogy miért olyan férfiak vesznek körül, akik így vélekednek.
Ellenpárjai azok a nők akiknél a "a pasik irányítható hülyék" jellegű okoskodások mennek "nőjji praktiák" fedőnév alatt. Pár baromnál tényleg hatnak, de van aki eleve átlát a szitán, sőt, taszítja is ez a dolog.
Ezt a mondást régóta ismerem, és már mondtam is többször, de mindig viccből.
Arra a lányra, akinek pasija van, arra nem tekintek lányként, hanem emberként (nemtelen) tekintek, mert teljesen etikátlan egy kapcsolatban lévő nőre rámozdulni.
DE többször is mondtam már ezt a mondatot társaságban. Ahogy azt is mondtam már társaságban, hogy a feminizmus úgy kezdődött, hogy nyitva felejtett valaki egy konyha ajtót, de mégsem gondolom ezt komolyan.
Olyat is mondtam már, hogy a Szendvics és csecsemő között annyi különbség van, hogy... na jó ezt nem írom le inkább.... a lényeg, hogy az a pasi, aki ezt komolyan gondolja az egy bunkó fäx paraszt. De viccből sztem jó :) SZTEM= SZERINTEM= A véleményem szerint= én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!