Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan állnátok hozzá egy olyan férfihoz, aki nagyon népszerű a nők körében és nem tűnik valami hűséges típusnak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy srác és mostanában elkezdett érdeklődni felém, de elég felszínesen, szóval nem tudom, hogy komolyan gondolja-e vagy nem. Nagyon sok nő oda van érte és elég menő srác, szóval félek, attól, hogyha alakulna valami, akkor nem lenne hűséges.2016. szept. 28. 18:23
1/10 anonim válasza:
Élből nem foglalkoznék vele, nem áltatnám magam, hogy majd pont én fogom megváltoztatni.. ezt meghagyom a naiv lánykáknak.
2/10 anonim válasza:
Az ilyenekre jut mindig 5-10 nő, akik miután rájöttek, hogy nem ők a világ közepe a férfi számára, idejárnak siránkozni, hogy nincs normális férfi. Persze engem meg egy csomó más férfit, akik megbecsülnék őket, sose vennének észre, mert nem vagyunk elég jók nekik.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért nem értem, mert néha olyan dolgokat mond, amivel arra utal, hogy komolyan érdeklem, máskor meg olyan mintha csak arra hajtana...
2016. szept. 28. 19:08
4/10 anonim válasza:
megdugatnám magam vele, majd jönnék ide szidni a férfinépet.
5/10 anonim válasza:
A puncid biztos komolyan érdekli.... :D Édes istenem... :D
6/10 anonim válasza:
Kevés infót adtál meg, ennyiből nem tudom megmondani.
Kicsit részletesebben. Milyen tettei vannak, amiből arra gondolsz, hogy érdekled, s milyenek, hogy nem?
Egyébként mindentől függetlenül a legmenőbb, legnépszerűbb srácok is lehetnek szerelmesek, és ha ez bekövetkezik ,akkor onnantól csak az az 1 nő érdekli őket ,senki más.
8/10 anonim válasza:
Ez ilyen pasi csak és kizárólag a szexre hajt, nincs az az isten, ami megváltoztatja ezt. Nem romantikus lányregényben vagyunk, ahol a két szép szemünk miatt megváltozik a rosszfiú. Ha nagyon bejön és nem éget ki lelkileg a csak simán szex, nem képzelsz bele pluszt, akkor feküdj le vele, ha viszont nem akarod telesírni a párnád hónapokig, akkor hagyd.
9/10 anonim válasza:
Én egy ilyen pasival jöttem össze. Akkor már rég nem voltam senkivel, csak szexet akartam, megvolt, aztán találkoztunk még párszor, majd egy hónap után közölte, hogy szeret. 6 éve vagyunk együtt, van egy kisfiunk, most készülünk az esküvőre. Ugyanúgy szeret, mint az elején, sosem csalt meg, pedig sok csaj felkínálkozott neki. Ilyenkor mindig meg akarja mutatni a telefonját, facebookját, hogy nem csinál semmit, pedig nem kérem. Nem vagyok féltékeny típus. Azt mondja, mellettem igazi férfinak érzi magát, megtanulta, hogy hogyan kell felelősségteljesen élni. És nem vagyok naív.
10/10 anonim válasza:
Csak úgy, hogy más is odaférjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!