Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mia fene esik jól a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mia fene esik jól a legtöbb nőnek ebben az orbitális nagy válogatásban, hogy csak a legjobb jár nekem és csak azzal vagyok hajlandó járni, akitől egyszer akár gyereket is akarnék (én pasiként tudok olyannal is járni, aki kicsit bejön, elfogadható)?

Figyelt kérdés

elfogadható és nem akarok gyereket tőle. Szóval nem értem. Pasiként pl egy átlag lányt is simán észreveszek, aki egy kisit is csinos egy kicsit is értelmes és lehet vele általánosan beszélgetni. pl egy ilyet:

[link] (netes kép)

(és ha valaki beleköt, hogy ez szép, nem, ez tök átlag, ez a szép: [link]

addig a nők szinte mindegyike fújjol az átlag pasikra, pl egy ilyenre és csak akkor veszik észre, ha baráti társaságban évek óta ott van, nagyon jó fej, okos, jódumás és jó munkája van:

[link] (ez is netes kép)

ellenben mindegyik nő szinte csak egyféle pasit hajlandó észrevenni, de mind az összes (az más kérdés, hogy nem jut minden nőnek ilyen):

[link]

Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is.

2020. nov. 1. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%

"Na akkor itt van egy átlagos nő, egy kicsit túlsúlyos is, mert a legtöbb nő magyarországpon bizony kövér"

De még ígyis több a kövér pasi, mint nő.

Menj ki az utcára sétálni és nézz már körbe. 😒

2020. nov. 1. 14:41
 32/61 A kérdező kommentje:

az átlagos férfi meg ronda, hájas vagy gebe.

Miért, egy átlag pasi legyen kigyúrva? Kevés pasi van kilökve. Bár tudom, hogy már ez is el van várva egy átlag pasitól manapság, de még akkor is beleköttök, hogy mert az arca nem olyan, mint egy Zac Efroné (majd lehúzzák, hogy nem jó pasi, mert az sem elég jó), vag ott egy anyajegy (bűncselekmény az arc ellen egy pici anyajegy is). Sorolhatnám estig a hibákat, amibe belekötnek a nők.

2020. nov. 1. 14:42
 33/61 A kérdező kommentje:

De még ígyis több a kövér pasi, mint nő.

Való igaz, valamivel több van férfiból (vagy 15%-18%-al). De én nem is cáfolom, mert tudom, hogy igaz. De ti itt cáfolgattok. De tény, hogy ti észre sem veszitek a túlsúlyos pasikat, hacsak nem valami fejese egy cégnél vagy hasonló nagyhalacska. Ellenben a férfiak nagy része észreveszi egy picit husibb nőt, vagy a túlyúlyost is és egy szex reményben belemegy a dologba. Ez persze a pasik hibája, ezt aláírom. De a másik véglet sem jó, amit ti képzviseltek, hogy csak a Ryan Gosling vagy hasonló a jó pasi, a többi meg kriptaszökevény a szemetekben.

2020. nov. 1. 14:46
 34/61 anonim ***** válasza:
98%
Nehogy már te mondd meg hogy a nőknek kivel kellene járniuk. Szánalmas, komolyan.
2020. nov. 1. 14:46
 35/61 anonim ***** válasza:
100%

A párom nincs kigyúrva, de magas, kifejezetten vékony alkatú és genetikájának köszönhetően széles a válla, viszont nincs kockahasa, hanem egy nagyon minimális pocakja van, ami főleg este látszik inkább. Arcán nem egy anyajegy van, és van köztük kifejezetten feltűnő, ami pl. körözés során különleges ismertetőjelnek is elmenne. :D Magyarul én teljesen elfogadok olyan "szépséghibákat", amikre panaszkodtál, hogy ezekbe a nők bele szoktak kötni. De nekem a párom a vékony testével és az anyajegyeivel sem számít átlagosnak, hanem nagyon jó pasi, és jobban tetszik, mint az erőltetetten szexi nézésű, művi modellfiúk.

Túlsúlyos/bármilyen értelemben közepes palival az életben soha nem kezdenék egyébként, kizárólag olyannal, aki tetszik is.

2020. nov. 1. 14:52
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

"Való igaz, valamivel több van férfiból (vagy 15%-18%-al).

Ennyit az objektivitásodról és a realitásérzékedről.

2020. nov. 1. 14:53
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom hibáztatni azt a nőt, aki mondjuk 23 éves, 26 évesen akar szülni, és már annak megfelelően akar párt keresni, nem pedig “járogatás” céljából. Szerintem akkor könnyebb is, ha az ember céltudatos és annak fényében keres párt, hogy tudja, mit szeretne a jövőben. Csomó nő van amúgy, aki nem akar gyereket, vagy csak még nem gondol rá, de nem tudom, mi a baj azzal, aki igen.
2020. nov. 1. 15:02
 38/61 anonim ***** válasza:
90%

Mi értelme van a pontozásnak?

Én két kategóriát ismerek, tetszik, nem tetszik. Nem filozofálok azon, hogy hány pontos lehetek, és azon sem, hogy a kiszemeltemnek mennyi lehet a pontértéke. Pont teszek rá, bejön odamegyek vagy lesz valami, vagy nem alapon. Jó nagy ívben teszek arra is, hogy az épp aktuális párom kinek jön be, vagy ki tartja rondának, nekem ideális azért vagyok vele.

Az incelekről, a nincs nő jelenségről, ki mennyit ér a húspiacon gondolkodásmódról itt hallottam először. Semmi gond ha a kérdésben linkelt nő szerinted átlagos, és nem fogadnád el, keress olyat aki szerinted szép, és tegyél érte, hogy össze is jöjjön veled. Nem a nőket kell okolni, nekik az a dolguk, hogy válogassanak.

Az én személyes véleményem pedig az, hogy a nők nagyon jól teszik a dolgukat, nagyon jól ki tudják szűrni, kik lehetnek azok, akik párkapcsolatra alkalmatlanok. Itt a kérdésekből ez remekül kirajzolódik.

2020. nov. 1. 15:26
 39/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok olyan férfival járni, aki úgy gondol rám, hogy "elfogadható". Nagyon megalázó.
2020. nov. 1. 15:28
 40/61 A kérdező kommentje:

Nem akarok olyan férfival járni, aki úgy gondol rám, hogy "elfogadható". Nagyon megalázó.

Márpedig a legt9bb férfi, aki nem jó pasi, olyan nővel van, aki elfogadható. De ha jobb pasi lenne, akkor jobb nővel lenne lesgzívesebben. Így viszont van a kéznél p.nci (ha nem is annyira minőségi, mint amit szeretne), jobb a semminél

2020. nov. 1. 15:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!