Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mia fene esik jól a legtöbb nőnek ebben az orbitális nagy válogatásban, hogy csak a legjobb jár nekem és csak azzal vagyok hajlandó járni, akitől egyszer akár gyereket is akarnék (én pasiként tudok olyannal is járni, aki kicsit bejön, elfogadható)?
elfogadható és nem akarok gyereket tőle. Szóval nem értem. Pasiként pl egy átlag lányt is simán észreveszek, aki egy kisit is csinos egy kicsit is értelmes és lehet vele általánosan beszélgetni. pl egy ilyet:
[link] (netes kép)
(és ha valaki beleköt, hogy ez szép, nem, ez tök átlag, ez a szép: [link]
addig a nők szinte mindegyike fújjol az átlag pasikra, pl egy ilyenre és csak akkor veszik észre, ha baráti társaságban évek óta ott van, nagyon jó fej, okos, jódumás és jó munkája van:
[link] (ez is netes kép)
ellenben mindegyik nő szinte csak egyféle pasit hajlandó észrevenni, de mind az összes (az más kérdés, hogy nem jut minden nőnek ilyen):
Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is.
De ez a nőkre is igaz, ők is jobb pasival lennének. Szóval mind a kettőnek megalazó.
Miért is kéne kövérrel lennem, amikor én nem vagyok az? Páromnak van egy kis hasa is, atlag nem kigyurt testalkat. Arcra se egy adonisz, de ezer más dologgal kompenzálja. Nem nem pénzel! Én kétszer anyit keresek.
N
,,Nem nem pénzel! Én kétszer anyit keresek,,
:D ezt nehezen hiszem el
"Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is."
Ha kimozdulnál a négy fal közül és a saját elméd fogságából, akkor nap mint nap rengeteg "átlag Józsit" látnál barátnővel, élettárssal, feleséggel.
Mondjuk a többségük valószínűleg nem pusztán egy punci köré felépített, 1-10-ig pontozható testet lát bennük, ezért sikerült társa találnia.
"Márpedig a legt9bb férfi, aki nem jó pasi, olyan nővel van, aki elfogadható. De ha jobb pasi lenne, akkor jobb nővel lenne lesgzívesebben. Így viszont van a kéznél p.nci (ha nem is annyira minőségi, mint amit szeretne), jobb a semminél"
Na ezért válogatnak a nők! Valahogy ki kell szűrni, az ilyen és ehhez hasonló gondolkodású lényeket.
48F (családos)
Az általad szépnek tartott lányt még mindig nem sikerült belinkelned.
Az általad "tök átlagosnak" tartott lány a fotón szerintem kifejezetten szép arcú, szép szemekkel, szép hajjal és gyönyörű, szabályos fogsorral.
És a nőkről állítod, hogy "orbitálisan válogatósak".
Ezek után nagyon szívesen megnéznék rólad egy fotót, ha fel mernéd vállalni az arcodat.
Hát nekem rohadtul nem jönnek be azok a szépfiúk akiket linkeltél.
Konkrétan nyalasak és semmi férfiassagot nem látok bennük. Gyúras, fodrasz, szoli, shopping. Nem tetszik.
Az én barátom viszont mások szerint átlagos, de nekem nagyon nagyon tetszik, pedig csak 170 cm és kis pocakja is van.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!