Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mia fene esik jól a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mia fene esik jól a legtöbb nőnek ebben az orbitális nagy válogatásban, hogy csak a legjobb jár nekem és csak azzal vagyok hajlandó járni, akitől egyszer akár gyereket is akarnék (én pasiként tudok olyannal is járni, aki kicsit bejön, elfogadható)?

Figyelt kérdés

elfogadható és nem akarok gyereket tőle. Szóval nem értem. Pasiként pl egy átlag lányt is simán észreveszek, aki egy kisit is csinos egy kicsit is értelmes és lehet vele általánosan beszélgetni. pl egy ilyet:

[link] (netes kép)

(és ha valaki beleköt, hogy ez szép, nem, ez tök átlag, ez a szép: [link]

addig a nők szinte mindegyike fújjol az átlag pasikra, pl egy ilyenre és csak akkor veszik észre, ha baráti társaságban évek óta ott van, nagyon jó fej, okos, jódumás és jó munkája van:

[link] (ez is netes kép)

ellenben mindegyik nő szinte csak egyféle pasit hajlandó észrevenni, de mind az összes (az más kérdés, hogy nem jut minden nőnek ilyen):

[link]

Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is.

2020. nov. 1. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
92%
Akkor minek "adjunk pinát" a rondáknak, ha csak gechizsáknak használnak?
2020. nov. 1. 15:35
 42/61 anonim ***** válasza:
100%

De ez a nőkre is igaz, ők is jobb pasival lennének. Szóval mind a kettőnek megalazó.

Miért is kéne kövérrel lennem, amikor én nem vagyok az? Páromnak van egy kis hasa is, atlag nem kigyurt testalkat. Arcra se egy adonisz, de ezer más dologgal kompenzálja. Nem nem pénzel! Én kétszer anyit keresek.

N

2020. nov. 1. 15:37
 43/61 A kérdező kommentje:

,,Nem nem pénzel! Én kétszer anyit keresek,,

:D ezt nehezen hiszem el

2020. nov. 1. 15:40
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked hogy esne, ha lenne egy barátnőd, évekig veled lenne, fülig szerelmes lennél bele, aztán egy nap hirtelen azzal állna oda eléd, hogy most szakítani fog, mert ő gyereket akar, de nem tőled! Veled csak szánalomból volt eddig, csak azért, hogy ne tegyél fel ilyen hülye kérdéseket a neten, viszont ő mindvégig tudta, hogy veled nem akar hosszú távon párkapcsolatot, gyereket meg pláne nem! Ezt szeretnéd? Mert a kérdésedből pont ez jön le, hogy az lenne a jó, ha a nők szánalomból járnának a ronda pasikkal, amíg nem találnak egy olyat, akivel aztán családot alapíthatnak.
2020. nov. 1. 15:52
 45/61 anonim ***** válasza:
82%
Bocsánat, akkor szakítok a barátommal, hogy összejöjjek egy olyan alakkal, aki se belsőleg, se külsőleg (mert az itteni hisztik mind a belsőből jönnek, és undorítóak) nem vonz és csak szenvednék mellette, hogy neki jó legyen. Ez megfelel?
2020. nov. 1. 15:58
 46/61 anonim ***** válasza:
93%

"Mi a jó a nőknek ebben a gusztustalanságban? Mert ez az. Igenis, jó lenne ha észrevennék végre az átlag Józsit is."

Ha kimozdulnál a négy fal közül és a saját elméd fogságából, akkor nap mint nap rengeteg "átlag Józsit" látnál barátnővel, élettárssal, feleséggel.

Mondjuk a többségük valószínűleg nem pusztán egy punci köré felépített, 1-10-ig pontozható testet lát bennük, ezért sikerült társa találnia.

2020. nov. 1. 16:08
 47/61 anonim ***** válasza:
94%

"Márpedig a legt9bb férfi, aki nem jó pasi, olyan nővel van, aki elfogadható. De ha jobb pasi lenne, akkor jobb nővel lenne lesgzívesebben. Így viszont van a kéznél p.nci (ha nem is annyira minőségi, mint amit szeretne), jobb a semminél"

Na ezért válogatnak a nők! Valahogy ki kell szűrni, az ilyen és ehhez hasonló gondolkodású lényeket.

48F (családos)

2020. nov. 1. 16:13
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Az általad szépnek tartott lányt még mindig nem sikerült belinkelned.

Az általad "tök átlagosnak" tartott lány a fotón szerintem kifejezetten szép arcú, szép szemekkel, szép hajjal és gyönyörű, szabályos fogsorral.

És a nőkről állítod, hogy "orbitálisan válogatósak".

Ezek után nagyon szívesen megnéznék rólad egy fotót, ha fel mernéd vállalni az arcodat.

2020. nov. 1. 16:22
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
Krvara leszarom, mit vergodnek az incelek, olyan pasikkal jarok, akikkel hosszutavon el tudom kepzelni, kolcsonosen bejovunk egymasnak, stb stb, ha nem itt vergodnetek egesz nap a rohejes kerdeseitek elott, mar lenne notok.
2020. nov. 1. 16:28
 50/61 anonim ***** válasza:

Hát nekem rohadtul nem jönnek be azok a szépfiúk akiket linkeltél.

Konkrétan nyalasak és semmi férfiassagot nem látok bennük. Gyúras, fodrasz, szoli, shopping. Nem tetszik.

Az én barátom viszont mások szerint átlagos, de nekem nagyon nagyon tetszik, pedig csak 170 cm és kis pocakja is van.

32/N

2020. nov. 1. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!