Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?

Figyelt kérdés

Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?

Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?

2021. márc. 14. 08:16
 31/100 A kérdező kommentje:
Félelmetes némelyikőtök logikája...
2021. márc. 14. 10:52
 32/100 anonim ***** válasza:
65%

"nem bírom ha valaki már azelőtt elzárkózik, hogy minimálisan is megismerné a másikat"

Én meg azokat nem bírom, akiknek meg van mondva, hogy nem és erőszakoskodnak tovább.

2021. márc. 14. 10:55
 33/100 anonim ***** válasza:
75%

" De a kommentjeidből én azt szűrtem le hogy ha esetleg bejövök neked még akkor is elutasítanál, mert te most éppen csak kenyérért jöttél le"

Mondjuk vagy háromszor leírtam, hogy ha jóképű vagy és tetszel a leszólított lánynak, valószínűleg nem küld el, csak annak az esélye, hogy pont annyira az esete vagy, hogy idegen létedre megadja bármilyen elérhetőségét neked, kb. 0,005 %.

Olvasd el újra a kommenteket, ha nem ment elsőre a szövegértelmezés.

34/100 anonim ***** válasza:
28%

Férfiként én sosem ismerkedem neten, csak élőben, és igen, buszon, boltban, hivatalban, bárhol...

Az meg, hogy mit akar a nő... Na itt egy valós, saját sztori.

Zsúfolt busz, Bp. Mobilcsörgés, majd egy karcos, búgó, női hang panaszkodása, hogy elromlott a kocsija, és most kénytelen buszozni, meg tele a nem létező töke a főnökével, mert most vonatozhat vidékre tárgyalásra.

Odanézek, és ott áll egy MILF. Miután letette a telefont, elmondtam neki, hogy sajnálom a kényelmetlenségét, de így legalább van lehetőségem elhívni kávézni, de rugalmas vagyok, és a tea is szóba jöhet. Végigmért, majd egy szó nélkül elfordult, és csak bámult ki az ablakon. A hátam mögött óriási, visító röhögés, 2 egyetemista forma kölyök, balra meg egy öreglány bámult és csak csóválta a fejét. Én meg azon gondkodtam, hogy most kéne egy olyan robbantás, mint filmekben, és haljak meg a többiekkel együtt a buszon.

Aztán beértünk a Keletibe. Leszálltam, elindultam, majd az ismerős, karcos hang üti meg a fülem "Hol főzik azt a kávét?"

Majd 1 évig jártunk. Én 23 voltam, ő 4X.

Szóval ne érdekeljen, hogy mit akar a nő!!! Ő sem tudja, amíg meg nem kínálják vele.

Ha meg elhajt valamelyik, akkor azóta én mindig ezt válaszolom: "Semmi gond, nem gondoltam komolyan az ismerkedést, csak látszik magán, hogy mennyire nyomorult az élete, és szerettem volna, ha van valami kis sikerélménye, az által, hogy magát is nőnek veszi egy férfi." Majd otthagyom. >:)

Sok sikert, töki!

35/100 anonim ***** válasza:
89%

"Ha meg elhajt valamelyik, akkor azóta én mindig ezt válaszolom: "Semmi gond, nem gondoltam komolyan az ismerkedést, csak látszik magán, hogy mennyire nyomorult az élete, és szerettem volna, ha van valami kis sikerélménye, az által, hogy magát is nőnek veszi egy férfi." Majd otthagyom. >:)"

Pontosan ezért zárkóznak el a nők az ismerkedéstől. Kinek kéne, hogy egy idegen még be is szóljon neki? Akkor már inkább ignorálja az összes ilyet. Ezzel csak más, normális férfiak esélyeit rontod le, akiket már figyelembe se fognak venni.

2021. márc. 14. 10:59
 36/100 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs semmi értelme sértegetni senkit ha elutasít.
2021. márc. 14. 11:03
 37/100 anonim ***** válasza:
84%
20 éves lány vagyok,ha szingli lennék,örülnék,ha egy srác leszólítana,amennyiben igényes és kedves.Ha nem tetszene,akkor finoman lekoptatnám,de ettől függetlenül értékelem,ha egy fiúban van elég bátorság megszólítani.
2021. márc. 14. 11:06
 38/100 A kérdező kommentje:
37: köszönöm ❤️
2021. márc. 14. 11:07
 39/100 anonim ***** válasza:
16%

"36/38 A kérdező kommentje:

Szerintem sincs semmi értelme sértegetni senkit ha elutasít."

Tipikus női válasz: "Van barátom/férjem/valakim."

Én ekkor mindig elmondom a nőnek, hogy nem úgy néz ki, mint valaki tulajdona, de semmi gond, adja meg a pasija számát és majd elkérem tőle!

Voltak akik megadták, és voltak akik értékelték, és belementek az ismerkedésbe.

2021. márc. 14. 11:13
 40/100 anonim ***** válasza:
17%

Sok nő ilyen módon válaszol vissza:

A bánat a lelkedet takarodj innen.

Te 20 forintos kutya, van pénzed meghívni egy tabis borra?

Hozzám mertél szólni te szar darab, ennyire bátor vagy?

A nagymamámnak sem kellenél pedig rosszabb mint egy hulla.

Nincs instagramod ,hol élsz te valami tanyán ?

Alám vernéd mi, ha lenne mivel? na told el a biciklit !

2021. márc. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!