Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?

Figyelt kérdés

Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?

Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?

2021. márc. 14. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
92%
En jobban ertekelem a szemelyes leszolitast, ismerkedest. :)
2021. márc. 14. 08:27
 2/100 A kérdező kommentje:
Milyen formában és milyen szöveggel? (kort és nemet is légyszi)
2021. márc. 14. 08:31
 3/100 anonim ***** válasza:
66%

Én nem szeretném, és őszintén megmondom, nem is sok értelmét látom, mert amikor két idegen ember találkozik egy random helyen, ahova amúgy alapvetően egyik sem ismerkedni ment, akkor tényleg minden csak azon múlik, hogy nézel ki, hiszen a másik semmit nem fog tudni felmérni benned abban a pár pillanatban.

Ezt természetesen oda-vissza értem, nyilván te is csak azt a lányt fogod leszólítani, aki megtetszik, és egy lány is max. akkor örülne a leszólításnak, ha elsőre bejössz neki. Na most, mennyi az esélye, hogy pont egymás esetei vagytok?

Amúgy nem tudok, honnan szedtek ezt a hülyeséget, hogy régen is így ismerkedtek az emberek, ez egyáltalán nem igaz. Nem a Top Gunból kell szocializálódni, ez a rnadok leszólítás már 20-30 éve is csak az amerikai filmekben működött.

2021. márc. 14. 08:36
 4/100 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem azzal kezdeni, hogy szep vagy es megtetszettel eros kezdes es sokaknak ijesztoen hathat. Valami tok altalanos vagy segitsegkero kerdessel kezdj es utana tereld at a dolgot. :)

26N

1es voltam :)

2021. márc. 14. 08:37
 5/100 anonim ***** válasza:
88%

Én határozottan nem szeretem. Nem veszem zaklatónak/tolakodónak, ha az illető normálisan közelít, nyilván valahogy ismerkedni kell, de nekem nagyon kellemetlen, ha semmiféle jelét nem adtam annak, hogy szívesen venném a másik közeledését. Márpedig eléggé ügyelek arra, hogy ez ne történjen meg. És én nem ismerkednék utcán, szóval ott lenne bennem az a kényelmetlen érzés, hogy mégis hogy tudnám normálisan elutasítani.

Az egyedüli kivétel az, ha egyből van valami közös téma, és onnan indul ki egy beszélgetés, nem abból, hogy meglát, szépnek talál, és odajön. Pl. olvasok a vonaton, és kiderül, hogy a másik is olvasta, vagy ismeri az írót, és ez alapján megszólít. Vagy állok egy kiállításon egy mű előtt, és arról kezd beszélni. Vagy állunk a postán a kilométeres sorban, cammog minden és elsüt egy tényleg vicces poént. Ilyen esetben, ha szingli lennék nagyobb eséllyel lennék vevő az ismerkedésre.

2021. márc. 14. 08:40
 6/100 A kérdező kommentje:

Én is elsősorban így gondoltam hogy egy adott szituációhoz illő témával odamenni, csak ez nehéz ha nem olyan helyen vagytok és ránézésre nem sok derül ki egy emberről legalábbis az érdeklődését tekintve, de valahogy el kell kezdeni hogy megismerjétek egymást, mert mindig benne van a pakliban hogy a nagy Ő megy oda hozzád :)

Persze kellemetlen a visszautasítás mindenkinek.

2021. márc. 14. 08:47
 7/100 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, itt nem az a lényeg hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja.

Ha ránézésre nem jössz be a csajnak, úgysincs semmi esélyed.

2021. márc. 14. 08:58
 8/100 anonim ***** válasza:
73%
Én nem ismerkednék így, valahogy nem tudnám ezt komolyan venni. Még ha tetszene a pasi is lehet elhajtanám, mert megijednék, hogy mit akar tőlem így ismeretlenül :D
2021. márc. 14. 09:14
 9/100 anonim ***** válasza:
66%
Dettó mint a 8as.
2021. márc. 14. 09:16
 10/100 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsiságból az jobb ha valaki rátok ír Fbn ismeretlenül?

Mondjuk akkor nem is kell kifogásokat gyártani csak nem írsz vissza, szóval könnyebb nem?

2021. márc. 14. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!