Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?
Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?
Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?
Bocsi, de ez a jaaaaj utcan neee jaaaj face en neee az olyan komolytalan, csak egy kifogas. Hol szolitson le? Bolt, kavezo, deak ter? Esetleg reszegen buliba vagy muzeumba?
A tarskereses nem ugy megy, hogy megszabom, hogy x kinezetu es tulajdonsagu embernek kell megszolatiani, pontosan ezen a helyen es pontosan hetfon negyed negykor, mert ha nem, az komolytalan. Honnan tudod, hogy komolytalan valakinek a szandeka, ha ot percet sem beszeltel vele?
A tarskereso appok elarulom komolytalanabbak, rakat novel beszeltem , akik csak unatkozni jarnak oda.
A szerelem az jon a semmibol, csak nyitni kellene, beszelgetni es nem egybol rosszat feltetelezni valakirol.
Na le is lettem pontozva. Lol
A jelentkezok szurese meg beszelgetes utjan lehet es nem ugy, hogy kovetelem ki hol szolitson le.
Ne pontozgass, ird meg akkor hol lenne jo ismerkedni.
"csak nem bírom ha valaki már azelőtt elzárkózik, hogy minimálisan is megismerné a másikat legalább pár mondat erejéig"
Hát de te mit gondolsz magadról? Miért kéne neked esélyt adni bárkinek is, ha nem akar? Attól mert mondjuk külsőre bejössz valakinek, nem jelenti, hogy épp ismerkedős kedvében van, van olyan szakaszban van az élete, hogy bárkitől is szeretne bármit is. Vagy lehet épp ez a nem szimpatikus neki, hogy vásárol a Tescoban, te meg odamész hozzá és levágsz neki egy dumát. Ha zárkózotabb a csaj, simán ijesztő ez neki, hiába vagy jóképű. Vagy ha van pasija, köteles neked magyarázkodni, hogy van valakije?
"Ne pontozgass, ird meg akkor hol lenne jo ismerkedni."
VELED sehol. A saját ismerkedésemet meg szuperül meg tudom oldani magamnak, kösz. Én még soha életemben sem szóban, sem írásban nem panaszkodtam, hogy hol vannak a férfiak.
Sikerült teljesen kiforgatni, amit írtam. Tipikus gyakori szint..
Természetesen ő dönti el, hogy ad e esélyt vagy nem, ha van barátja vagy nem olyan időszaka van én ezt el tudom fogadni hogy nem akar ismerkedni, de csak a helyszín miatt egyből visszautasítani azt én kevés oknak érzem. Persze meg van hozzá a jogotok, én csupán arra akartam rávilágítani hogy lehetnének nyitottabbak a lányok az ilyen helyzetekre is, nem csak a szórakozóhelyeken. Lehet hogy a szórakozóhelyen odamennék ugyanehhez a lányhoz és ott működne, csak a helyszín más, de ha nagyobb városban él az ember akkor nagy rá az esély hogy akkor látom először és utoljára azt a lányt aki nahyon tetszik és akkor azt az alkalmat kell megragadni ott ahol éppen vagyunk, de ehhez kell a másik fél nyitottsága is.
Na mindegy, még le se szólítottam senkit, de már elméletben kaptam innen vagy 5 visszautasítást. Hát kész öröm így ismerkedni veletek drága Hölgyeim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!