Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?
Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?
Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?
El tudja dönteni, de ne kizárólag a helyszín miatt döntsön ha egyébként meg esetleg bejövök neki és minden működne. Így már érthető mire akartam kilyukadni? Vagy még ezt is ki tudod forgatni valahogy? :)
Innentől kezdve már csak ismételném magam, teljesen értelmetlen. Szerencsére nem valószínű hogy veletek kell ismerkednem, csak reménykedni tudok hogy más lányok nyitottabbak :)
Kérdező, azt próbáld meg megérteni, hogy a nők is sokfélék, ahogy a férfiak is. A férfiak közül is van, akinek bejön, ha mondjuk egy nő kezdeményez, de sajnos nagyon sokan leírják könnyűvérű cafkának - ami vagy igaz, vagy nem. És vannak olyanok, akiknek hiába jönne be a csaj alapból, ha a nő kezdeményez, kiábrándul.
Számomra kiábrándító az ilyen típusú utcai ismerkedés. Hiába lenne egy másik szituációban szimpatikus az adott férfi, pl. egy kiállításon, ahol elkezdünk egy képről beszélni, ha odajönne hozzám anélkül, hogy én bármi jelét adtam volna, hogy vevő lennék a közeledésére, és még csak nincs is közös kiinduló téma, belőlem az egy ellenreakciót vált ki. Kisarkítva, mint amikor csengetnek, kimegyek, és a jehovák kezdik mondani a rizsájukat, akikre a fene sem vevő. És számomra egy jó külső arra sem elég, hogy kedvem legyen valakivel beszélgetni: nem éri el az ingerküszöbömet, és nem vált ki vonzódást. Én ezért nem vagyok nyitott az utcai, bolti leszólításra, ha nincs valami konkrét téma, ami közös lenne. Számomra ahhoz, hogy szimpatikus legyen valaki, kell egy adott helyzet, szituáció és hangulat. Sajnos ez van.
De amúgy azt mondom, hogy nem veszítesz semmit: lesz, aki nyitott lesz rád, lesz, aki nem. Mondjuk azt, aki rohan, ne állítsd meg, meg éjszaka a sötét utcákon is hagyd inkább elmenni a csajokat, de amúgy többet veszítesz, ha nem próbálod meg, mintha megpróbálnád. Az a lényeg, hogy tényleg emelt fővel viseld az elutasítást még akkor is, ha az bunkó módon történik, mivel ilyenkor, egy szociális eseménnyel ellentétben, nem tudod, miben zavarod meg a másikat, vagy milyen lelkiállapotban van, milyen korábbi rossz tapasztalatok érték, stb. (Nem jogos bunkónak lenni, de pl. egy pesti aluljáróban, ha random odajön valaki, sokszor elég nehéz megkülönböztetni, hogy most ismerkedni akarnak, vagy lejmolni...)
Te annyira értetlen vagy, kérdező, hogy az valami hihetetlen.
"de csak a helyszín miatt egyből visszautasítani azt én kevés oknak érzem."
Mit nem értesz meg azon, hogy nem önmagában a helyszín miatt nem foglalkoznak veled, hanem az ok miatt, amiért az adott helyszínen tartózkodnak?
A szórakozóhelyekre többek kötött azért járnak az emberek, hogy ismerkedjenek. Nem mindenki, de a többségnél az este része a flört, az ivás, ismerkedés, ezért is mennek. Ergo, ott alapvetően nyitottabbak a nők is.
De a boltba senmi ismerkedni jár, hanem vásárolni. Még mindig nem tudjuk, mit tudnál ott mondani pár mondatban, ami arra inspirál valakit, hogy ismerkedni akarjon veled. De te magad sem tudod, hiszen erről is szól a kérdésed, hogy mit mondjál.
A helyszín alatt értelemszerűen a helyzetet értem ami magában foglalja azt is hogy miért van ott, erre írtam hogy lehetne nyitottabban hozzáállni, de ezt már ezredjére írom le és ennél egyértelműbben egyszerűen nem tudom elmagyarázni, sajnálom ha nem sikerül megérteni.
Nem azzal van a gond amit mondanék a lánynak, erre vonatkozóan semmit nem írtam, nem tudom honnan szedted. Én csak kíváncsi voltam melyik lány hogy fogadna egy ilyen közeledést. Erre megkaptam a választ ennyi hozzászólásból, a kötekedésekre, személyeskedésekre meg nem vagyok kíváncsi.
Szép napot mindenkinek
74: nem erőszakos a kérdező, csak ismerkedni akar. Vannak erre nyitott nők, nem mindenki akar online párt keresni. Szóval érdemes próbálkozni.
Na, amúgy ez a korábbi kérdés is hasonló témával foglalkozik, és itt is akadtak olyan nők, akik élőben ismerkednének, és van pár jó tipp is: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
De feltesz egy kérdést és kap rá választ. Van aki leírja, hogy nyitott a dologra, más leírja, hogy nem és azt is miért. Ő meg nem hogy elfogadná, akadékoskodik, hogy de csak a helyszín miatt ne utasítsa vissza senki ha amúgy tetszik a lánynak.
Akkor minek kérdez ha nem érdekli a válasz?
Na jó, ezt nem gondoltam volna hogy ebből azt hozzátok ki hogy én vagyok a beteg de oke.. Nem érdekel
A normális hozzászólóktól kérdezem (hangsúlyozom: hülyék lehetőleg ne írjanak, bár úgyis fognak)
Szóval mit szólnátok egy olyan megközelítéshez ha pl boltban főzéssel kapcsolatos tippeket kérnék egy lánytól egy adott termékkel kapcsolatban? Gondolom aki kedves és szívesen segít annak ez pozitív élmény lehet és ha megvan a közös téma, jó hangulat akkor lehet kérni elérhetőséget. Ez így akár működhet is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!