Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire elfogadható ha a buszon/boltban/utcán szólítanak le titeket?

Figyelt kérdés

Zaklatásnak/tolakodónak vennétek vagy szimpatikus is lehet egy ilyen megközelítés? Milyen szöveg lenne szimpatikus nektek?

Manapság ez már egyre ritkább jelenség pedig kb 20 éve még így ismerkedtek az emberek, mostanra felváltotta az online dating, ami hát valljuk be nem igazán működik túl hatékonyan...Mit gondoltok?

2021. márc. 14. 08:16
 61/100 anonim ***** válasza:
74%
#58: tehát lényegében burkoltan megkérdőjelezed azon képességünket, hogy helyesen el tudjuk-e dönteni, hogy NEKÜNK (akár rövid, akár hosszú távon) mi a jó?
2021. márc. 14. 17:50
 62/100 A kérdező kommentje:
Én ilyet sem mondtam. Megint kiforgatod amit írok. Csak annyit mondtam hogy az adott pillanatban ezt nem biztos hogy meg tudod ítélni és esetleg olyan más körülmények alapján döntesz úgy hogy nem adsz esélyt (pl. helyszín) amiket én nem tudok befolyásolni, mert máshol nem valószínű hogy valaha találkozunk.
2021. márc. 14. 17:54
 63/100 anonim ***** válasza:
95%
Mi van azokkal a lehetőségekkel, amiket a #59-es írt?
2021. márc. 14. 17:56
 64/100 anonim ***** válasza:
65%
Illetlenseg idegeneket leszolitani.
2021. márc. 14. 17:57
 65/100 A kérdező kommentje:
Nyilván az lenne az ideális, de lehet hogy azok a lányok éppen nem fognak meg viszont a boltban a kenyerek közül válogató lány viszont nagyon. Mellesleg nem mindenki jár egyetemre, nem mindenkinek van olyan hobbija ahol emberek közé lehet járni, nem mindenkinek olyan a munkahelye sem ahol egyáltalán nők vannak és a baráti társaságban sem akad mindenkinek lehetősége ismerkedni. Ez igazából szerencse kérdése.
2021. márc. 14. 17:59
 66/100 anonim ***** válasza:
75%
Persze, lehet nem fognak meg, de ugyanúgy lehet, hogy a lánynak a boltban van párja, vagy leszbikus, vagy éppen nem keres senkit, vagy éppen te nem vagy vonzó neki.
2021. márc. 14. 18:01
 67/100 A kérdező kommentje:
Ez az ami csak akkor derül ki ha beszélek vele nem? :)
2021. márc. 14. 18:02
 68/100 anonim ***** válasza:
85%

"Csak annyit mondtam hogy az adott pillanatban ezt nem biztos hogy meg tudod ítélni"

Ez pontosan ugyanaz. Megkérdőjelezed abban "az adott pillanatban" meglévő döntési képességünket.

2021. márc. 14. 18:03
 69/100 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy te egy szó nélkül eldöntötted, hogy szimpatikus neked, úgy ú is el tudja dönteni ugyanennyiből, hogy te nem vagy neki szimpatikus.
2021. márc. 14. 18:04
 70/100 anonim ***** válasza:
88%
* ú helyett ő
2021. márc. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!