Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes párkapcsolatott?
Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.
Miért nem szeretnétek normalis kapcsolatott?
A 10-15 évvel fiatalabb pasiknak át kell élni az elkövetkező 10-15 évet, aztán a tapasztalatuk birtokában majd úgy írnak ahogy itt sokan. Aki még nem volt házas, nem élt együtt egy olyan nővel aki csak teher, az még mesevilágnak hiszi az együttélést! Azt gondolja csupa móka, kacagás, egyetértés és 0-24/7 szex. Ha már szex, akkor idővel az is megkopik, lehet hogy a végére már csak az az egy elfogadható valami marad. Ekkor érdemes átgondolni azt is, hogy ennek mi az ára.
Az a nő akinek megvan mindene, az vagy nem akar párkapcsolatot, vagy magához hasonlót keres. Elhiheted hogy rengeteg gold digger pasi is létezik. Alapvetően 40 felett már a normális pasiknak családja van, a természetet ne kérjük már számon.
#57:
"Az elejen ezt lefektetni es evente atnezni es ha kell valtoztatni benne."
:)))
Na, a legtöbb 40 feletti pasi, aki nem akar "rendes párkapcsolatot", ezt le is fekteti és évente sem nézi át!
Budapest es nem a legszele 🙂 a belvaros max 20 perc kocsival bkv az kb 30.
Miert kell hosszu haj??? Ez valami fetis? 40 felett ritka.
A tobbit tudom. Megvan a fejben milyen ferfi illenne hozzam. Ez alapjan keresek. Es mint irtam nem most rogton akarok minden, raerek igy nem fogok azonnal beleugrani.
Hmm. Egyetretek egy reszevel.
De ugy gondolom h vannak olyan kritikus pontok amit nem kell elfogadnom csak azert h legyen egy pasim. Vagyis van egy elkepzelesem a masikrol fejben. Ami magyreszt nem kulsoseg (hiaba na szapioszexualis vagyok vagyis az intelligencia vonz) hanem szemelyiseg jegyi vonasok.
Visszaterve nalam a cigi es a szoros allat meglete kizaro ok. Reszint mert allergias vagyok ra, reszint mert rosszul vagyok a szagatol. Ennyit azert bevallalhatok. Nemde?
Masfelol manapsag mikor mindenki a telojat bujja hogy a francba ismerkedsz? Ok tarsasagban ... Ja nem mert 1 eve nem igazan mikodnek ezek. 🤨 Masreszrol haveri korben ismerem az osszes szingli pasit es koszi de oket kihagyom. Az indok a szemelyisegukben van.
Osszegezve nem mondanam h sok kizaro ok lenne. Es nem lovom ki 1mp alatt egy kepet. Ha van mit elolvasom. Ha ram ir valaszolok. Ha ugy alakul randozom is. Bar most ez nehez.
Ha van olyan akivel szivesen akkor koderul h csak dugni akar. Vagy hazas, vagy csak elvan, vagy ....
68: "Visszaterve nalam a cigi es a szoros allat meglete kizaro ok."
Na, nálam a cigi dettó, ebből én sem engedek, mert baromira zavar! Anyum dohányzik, apum míg élt élete végéig és anyum második férje is. Húgom dettó... Nővérem életében egy szálat sem szívott, de tüdőrák elvitte... De az más sztori...😔
Viszont meglepő, de én is allergiás vagyok a macskaszőrre... Gyerekkoromban szinte mindenre, elég erősen. Max kereszt hegyek, tavasszal/nyár elején nem bírtam kint meglenni, bent is borzasztó volt! Aztán ezt felnőtkorra le tudtam küzdeni ilyen közepes színtre, macskaszőr sajnos maradt, de javult. Két éve, hogy 40 lettem voltam teszten, még sok más teszten is, kíváncsi voltam, bár az ajánlott urológiára még mindég nem bírtam elmenni 😅. Allergológus nő kérdezi: van macskája? Mondom, hogy persze! Válasza: szabaduljon meg tőle! Visszavágtam, hogy eszem ágában sincs, szívem csücske*! 😊 Inkább ha kell, gyógyszert szedek. :) (a késő tavaszi virágzás miatt úgy is szedem az allegra fortét)
Én kompromisszumot kötöttem. :)
Amúgy jó topik! Ritkán látni értelmes diskurzust errefelé a sok buta és/vagy troll áradat között! Követem! :)
*Most lehet ez hülyén hangzik, az egyedülléthez már hozzászoktam, de egy dolog zavar és kicsit lelkifurkám is van. Amennyiben megyek dolgozni, akkor otthon marad a dinkávári egyedül. Minden reggel amikor elmegyek szépen elköszönök tőle és mondom neki, hogy: Mucikám, majd este (vagy reggel, attól függően milyen a műszak) jövök! Mintha értené. 😅 Néz a kis (zabálnivaló) fejével. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!