Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 feletti férfiak ti már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes párkapcsolatott?

Figyelt kérdés

Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.

Miért nem szeretnétek normalis kapcsolatott?

2021. febr. 4. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
35%
Nem kellettb volna elhízni és akkor összejönne a rendes kapcsolat.
2021. febr. 4. 13:01
 22/69 anonim ***** válasza:
56%
Oda jutott az egesz h a hazassagi papir nem er semmit. Be kellene vezetni, h aki hazasodik, az holtomiglan-holtodiglan es csak akkor erhet veget, ha az egyik fèl meghal.
2021. febr. 4. 13:09
 23/69 anonim ***** válasza:
84%
Na akkor mindeki ezerszer meggondolna a dolgot.
2021. febr. 4. 13:10
 24/69 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen, engem sosem érdekelt a papír, de mióta azt látom boldog-boldogtalan házasodik a CSOK miatt azóta végképp semmi jelentősége. Sokan házasodnak bevállalják mert másképp nem jutnának házhoz.
2021. febr. 4. 13:14
 25/69 anonim ***** válasza:
68%
24. De miert nem jo az alberlet pl 40 eves korig. Nem ertem. Utana ha megvan az osszeg, lehet venni lakast.
2021. febr. 4. 13:24
 26/69 anonim ***** válasza:
100%
Még 140 évesen is kapcsoaltra fogok vágyni.
2021. febr. 4. 13:26
 27/69 anonim ***** válasza:
100%
24 egyrészt értem mert azért 40 éves korig nem kis összeget kell kidobni az ablakon az albérletre de sokan nem gondolják meg a házasságot hanem vegyük fel a csokot azt lesz valami 😀
2021. febr. 4. 13:33
 28/69 anonim ***** válasza:
62%

"17 Gyereket sosem szerettem volna így ez nem téma."

Akkor mit csodálkozol?

Egy 40-es férfi vagy gyereket akar, és akkor siet, mert ő is kifut az időből, vagy nem érdekli őt sem az egész, de akkor minek kapcsolatosdizna, elvan a barátság extrákkal.

2021. febr. 4. 14:12
 29/69 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem a sok nyavajgást és lepontozást.

Itt a GYKn mindig elmondják a csajok, hogy 3 gyerekkel is 2 perc alatt találtak férfit, hogy 50 évesen is tucatnyian másznak utánuk, és ha egy férfi kételkedik, akkor 0%

Erre tessék, kiderül, hogy mégsem igaz, és megint 0%? :D

2021. febr. 4. 14:29
 30/69 anonim ***** válasza:
69%
Ez a szekció amolyan kiskegyed meg she.hu keveréke. A nők lepontoznak, övék ez a játszótér. El is tudom kéozelni az életüket meg a külsejüjet! 🤮🤢😩
2021. febr. 4. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!