Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 es feletti férfiak! Ti hogyan talaltatok part?
Figyelt kérdés
Miután végeztem a sulival, sajnos kevesebb lehetőségem van megismerni uj embereket (ez esetben nőket) nektek hogy sikerült megtalálni a párotok? Hogyan sikerült megismernetek? Kezdem ugy érezni, hogy valószínűleg a közeljövőben nem fogok part találni ha igy haladok. 21F2017. aug. 8. 16:25
1/12 anonim válasza:
fb-n egy bejegyzés alatt hozzászóltam a válaszához. Elkezdtünk beszélni, tali, összejöttünk. Röviden ennyi volt.
2/12 A kérdező kommentje:
Neee. 😀😀 En nem vagyok annyira ezeknek a közösségi média által kreált kapcsolatoknak a híve. En inkább az élőben történő ismerkedésre gondoltam. Mit mondasz majd s gyerekeidnek, hogyan ismerted meg az anyjukat?😀😀
2017. aug. 8. 16:55
3/12 anonim válasza:
Koncerten találkoztunk, később facebookon ráírtam.
4/12 anonim válasza:
az igazat, miért, mit mondanék? És mi az h "kreált"? Két emberről van szó. Ismerkedni meg kb bárhol lehet.
1 voltam
5/12 A kérdező kommentje:
1-es. Bocsánat nekem konzervativ a felfogásom.
2017. aug. 8. 17:03
6/12 anonim válasza:
Suli után az 1. munkahelyemen ismerkedtünk meg. Szerelem, összeköltözés, házasság.
7/12 anonim válasza:
bszhatod a konzervatív felfogásod, ott ismerkedsz, ahol tudsz és mondhatod akár azt is a gyereknek, h anyádat az utcaszélen találtam, felvettem oszt utána becsúsztál te, ha ez jobban esik.
8/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Nagy lehet az erkölcsi színvonalad.
2017. aug. 8. 17:27
9/12 anonim válasza:
sajnos akkoriban még nem vezették be az erkölcs órákat, szal tényleg semmi :(
10/12 anonim válasza:
Ezek voltak eddig:
- egyetemrol, beszelgettunk parszor aztan osszejottunk
- tanfolyam utan hazavittem, felmentem hozza es osszejottunk
- egy alberletben laktunk par honapig, megismertuk egymast aztan osszejottunk
- kozos ismerosok altal talalkoztunk, beszelgettunk parszor, elhivtam parszor aztan osszejottunk
A tobbi: szomszed, sulibol, msn-rol az osidokben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!