Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40+-os nők, ti hol találtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+-os nők, ti hol találtatok párt magatoknak?

Figyelt kérdés

Könnyen mondják, hogy kezdjen az ember új életet, de hol lehet egy normális, kedves férfit találni komoly kapcsolatra. Az internetes ismerkedésben nem hiszek, vagy türelmem nincs, hogy kivárjam a "nemhülyéket." Munkahelyemen nők, vagy nős férfiak dolgoznak, szóval ott ismerkedni, összejönni valakivel kizárt. Ráadásul félénk, visszahúzódó természet vagyok, ez is nehezíti a dolgot.

Ennyi a nyafi.

Szóval, ti hol találtatok 40+-osan társra?

41/n

2016. nov. 19. 19:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privátokat, de ide is küldhettétek volna, lehet mást is érdekel a kérdés.
2016. nov. 19. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok csak, de ugyanezen gondolatokkal. Még talán kiegészítve, hogy velem egykorúak vagy fiatalabbak kizárólagos szexpartneri ajánlatai is eléggé kiábrándítanak néha. Vagyis szóba jöhetne egy 40-es normális ffi is, akár gyerekkel is ha úgy adódna. De sajnos ők meg biztos gyorsan elkelnek, vagy nem tudom. Az biztos, hogy elég sok az éretlen 30 pasi.

Tényleg nehéz találni vkit.

2016. nov. 19. 19:46
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Sehol. Én egy éve beszereztem egy ragdoll (rongybaba) ivartalanított gyönyörű selyemszőrű cicát. Kapott a egy kis csilingelőt is tőlem az első szülinapjára. Imáádom! 😽
2016. nov. 19. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen bárhol lehet.

Amikor egyedül maradtam - pedig kistelepülésen élek - folyamatosan adódtak lehetőségeim. Persze hárítottam, kivártam amig tényleg olyan jön aki szimpatikus nekem.

Nem tudom hogy képzeled el a kapcsolatodat, de szerintem nem kell mindenáron összeköltözős kapcsolatra koncentrálni.Ha 41 éves vagy már gonodlom van gyereked is, tehát megteheted,hogy egy tartós, de nem együttélős párkapcsolatot alakítasz ki.

A kérdésed az volt,hogy hol ismerkedj?azért írtam,hogy bárhol, mert én azt tapasztalom,hogy aki ismerkedni szeretne vevő minden jelzésre, tehát akár utcán, boltban, munkahelyen, ismerettségi körben is lehet szépen mosolyogni" ha szimpatikus férfit találsz. Nehezebb ez ha visszahúzódó vagy, de ilyen helyzetben egy kicsit erősítsd a női önbizalmad egy új frizurával, ruhával, sminkekkel. hidd el, sokat jelent.

Biztos vannak barátaid, családtagjaid, munkatársaid. akikkel bizalmas viszonyban vagy azoknak mond meg,hogy ismerkedni szeretnél, segítsenek ebben.

2016. nov. 19. 19:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Sajnos ez nem mindenkinél van így. Csinos, értelmes nőnek tartanak, talán ezeket még én is vallom magamról, totál nyitott szemmel járok még munkába is, de 3 éve gyakorlailag senkim sincs. Legtöbbször mi a bibi? Hogy van két kisiskolás gyerkem. Még úgy is, hogy totál az vagyok aki nem apukát keres a gyerekeinek!

(34 éves 2. válaszoló vagyok újra)

2016. nov. 19. 20:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gyerekem, és nem gondolkodom csak összeköltözéses párkapcsolatban. De komoly kapcsolatban igen, tehát mondjuk ne legyen más az illető életében. Tök jó, ha valakinek könnyen összejön/ vagy könnyebben, én tényleg nehezebben ismerkedem.
2016. nov. 19. 20:11
 7/17 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Igen, igazatok van, nem könnyű párt találni. Én szerencsés voltam, de mivel azt tapasztalom,hogy ez azóta ( 9 éve) sem lenne gond, és folyamatosan adódnának lehetőségeim, ezért írtam azt,hogy bárhol lehet ismerkedni.

Akár itt is, ezen az oldalon.

Persze, ennyi idősen már másabb szempontokat nézünk mint huszonévesen, ez egyértelmű. De mivel arról is olvashatunk,hogy a férfiak is nehezen találnak komoly társat, ezért nem lehetetlen a dolog.

Amit viszont látok: valahogy elcsúszott a világ párkeresésben. 30 fős (nők) munkahelyen dolgozom, az utóbbi hónapokban két kolléganőm is Nála huszon évvel fiatalabb pasival költözött össze.

Van aki ezt el tudja fogadni, van aki nem.

2016. nov. 19. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Írj nekem. 50F
2016. nov. 19. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 50/f! Írj Te a kérdezőnek!
2016. nov. 19. 20:27
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

20:27

Öreg bika vagyok. Ha egy tehén akar tőlem valamit, akkor felkeres. :)

2016. nov. 19. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!