Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkereső oldal? Van értelme egyáltalán, hogy ott ismerkedjen az ember? Ti találtatok magatoknak ott párt?
Én a jobblétre szenderült iwiw Csajok és Pasik alkalmazásában találtam párt. Voltam fenn társkeresőn is, de ott nemigen értem el sikereket. Szerintem veszíteni nem veszítesz vele semmit. A helyesen állsz hozzá, akkor az önbizalmadat sem. :)
Sose lehet tudni. Amúgy én a love.hu-t ajánlom.
Nézd ezek a társkersők úgy működnek hogy van 300 pasi minden 100 lányra és abból a 300-ból 200 teljesen kétségbe esett középkorú férfi aki csak úgy lövi magából az üzeneteket, nai ezret minden lánynak akit lát.
Ezen a "midlife-crisis" által fűtött szürkezajon egyetlen lány sem tud keresztül vergődni, ha te küldesz egy lánynak egy üzenetet az KB egy csepp a tengerben, vagy fing a hurrikánban.
Jobb a tinder meg annak a másolatai, legalábbis egy gyors szexre.
Én eléggé visszafogott, csendes típusú vagyok, az életben sosem jött össze semmi csajok terén.
Én is kipróbáltam a társkeresőket, és 3 komoly kapcsolatom is lett az ott megismert lányokkal...persze nem egyszerre :D
A 3-dik ilyen kapcsolatom most is tart már 4 éve, jelenleg már a menyasszonyom :)
Szóval nekem összejött ez a netes keresgélés.
Egy próbát megér szerintem :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!