Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme a társkeresésnek interneten? Melyik társkereső oldalt ajánlanátok, ha szeretnék komoly kapcsolatot?
Véleményem szerint, utolsó lehetőségnek hagy, próbálj inkább máshol... A randivonal sem rossz, de csak inkább diplomásoknak, a loveponthu a legforgalmasabb talán, szemezgetni kell. A többi is lehet jó, de kevesen vannak, általában ugyanazok, és nem pörgős.
Az iwiw alkalmazások közt is akad jó.... talán jó, küzdeni kell!
Véleményem szerint, utolsó lehetőségnek hagyd, próbálj inkább máshol... A randivonal sem rossz, de csak inkább diplomásoknak, a loveponthu a legforgalmasabb talán, szemezgetni kell. A többi is lehet jó, de kevesen vannak, általában ugyanazok, és nem pörgős.
Az iwiw alkalmazások közt is akad jó.... talán jó, küzdeni kell!
Én a love.hu-n találtam meg a párom, de kétségtelen, hogy nagyon kevés normális lány van arrafelé, pasik közt is nehéz szemezgetni. Van viszont az iwiwnek pasik és csajok alkalmazása, amit sokan ajánlottak, én magam nem vagyok iwiw-en, úgyhogy nem használtam.
24/N
parom.hu ;-) Én itt leltem életem párjára!
Ne rettentsen el az internet ténye, s semmiképpen sem érezd ezt kínosnak, annál is inkább természetesnek. Csak bátran!
Nem baj ha fönt vagy a normálisabb oldalakon, de ne te írj, hanem írd le magadról a legfontosabbakat meg hogy kit keresel és azt is hogy te nem írsz csak ha rád írnak (így kiszűrted azokat a bizonyos hölgyeket).
Amúgy a barátnőim többségét szórakozóhelyekről kijövet "szólítottam le", vagy még régen a suliban, a mostani párom viszont rám írt társkeresőn, 4 éve élek vele együtt.
31/F
A Randivonalon találtam a feleségemre, de korábban már volt párkapcsolatom egy jóval kisebb oldalról is.
A felhozatal a lényeg. Válogatni kell, aztán beszélni telefonon / Skype-on, találkozni élőben minél hamarabb. Úgyis az adja meg a lendületet, a virtuális tér csak a találkozás megteremtésére alkalmas.
Kedves utolsó válaszoló!
Sajnos saját tapasztalatból mondom, hogy igazad van. Kép nélkül szóba sem állnak Veled. Egyébként ha már felvetetted én nem vagyok elégedetlen a magasságommal, 182 cm vagyok, ez szerintem megfelelő magasság. Jóképűnek viszont semmiképp nem tartom magam, mások sem. Fizetni azt már nem. Bár lehet azoknak ez marad, aki nem jóképű, de akkor sem.
én a párom.hu-n találtam meg a párom :)
Igazándiból ott is vannak jó ,és kevésbé jó partik :D
viszont az tény ha a neten ismerkedsz sokkal több esélyed van arra hogy valaki olyannal találkozol akivel amúgy soha az életben nem futnál össze , viszont illik hozzád :-)
Én magas és sportos vagyok, és több nő véleménye ellenére nem vagyok jóképű.
És ezért rám sincs túl nagy kereslet. Szóval ne nagyon irigyeljétek a magasságot, inkább a jóképűség a lényeg.
B#ssz#meg, de azt nem lehet javítani. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!