Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magányos emberek, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos emberek, ti hogy találtatok párt?

Figyelt kérdés

Mert én baromi magányos vagyok, és úgy érzem, h így esélytelen a párkeresés. Pedig egyébként jól nézek ki külsőre, de hiába ha egyszer nem találkozom senkivel. Most írhatjátok, hogy "járj el gyakrabban", de nincs kivel... Azt látom, h a nők általában az ismerőseiken keresztül ismerkednek, vagy a saját baráti társaságukból jönnek össze valakivel. Most csinálhatnám, h elindulok az utcán és random leszólítok nőket, de teljesen értelmetlen lenne, mert csak bizalmatlanul bámulnának, azt hinnék, h valami hátsó szándékom van, vagy csak simán hülyének néznének. Társkeresőkből is elegem van már, mert az oké, h sokan visszaírnak, meg sokan love-olnak, de ott is ezt a bizalmatlanságot látom, találkozni nem sokan akarnak, akikkel meg eddig találkoztam elég gázos esetek voltak, mert vagy kétszer annyi kiló volt mint a képen,vagy 2x olyan csúnya volt az arca mint a képen, vagy kiderült,h vagdossa magát, szóval keserű tapasztalataim vannak.

Szóval kíváncsi lennék, h akik magányosak, nincs társaságuk, azok hogy találtak párt, mert sztem kb. lehetetlen, akármilyen adottságaid vannak.

2016. jan. 11. 15:13
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
24/F
2016. jan. 11. 15:13
 2/22 anonim ***** válasza:
Én a neten. Eddig elég jókat sikerült összeszednem, de az utolsó szakításom óta nagyon magam alatt vagyok, a nők pedig kiszagolják az ilyesmit, és menekülnek. Ez sajnos egy önmagát gerjesztő folyamat, egy spirál... De ki lehet törni belőle, csak nehéz.
2016. jan. 11. 15:21
 3/22 anonim ***** válasza:

Én kábé sehogy, pont azon okokból mint te. Azt meg hozzátenném, hogy ha minden klappol, akkor is több száz km-re lakik. Ezek mind netesek.

Élőben meg sehogy se lehet, mert annak elég kevés az esélye, hogy valaki a Sparban való sorban állás közben szólít le.

Úgyhogy a csodát várom. Meg a sült galambot.

2016. jan. 11. 15:31
 4/22 anonim ***** válasza:

A magányos emberek sehol sem találnak párt. Mivel nincsenek kellőképpen szocializálódva, ha be is akad nekik - szerencséből - valamilyen csaj, aki éppen hogy "megjárja" azt is elveszítik pont a fent említett ok miatt.

A magányos emberek szocializálódjanak, legyenek emberek között. Akkor egyrészt könnyebben fognak ismerkedni is, másrészt jobban fog tudni bánni a csajjal, ha összejön neki.

2016. jan. 11. 15:32
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
Eddig még sehogy, de próbálkozom. Mondjuk, ha az lenne az ára egy barátnőnek, hogy szocializálódjak, járjak emberek közé, akkor inkább nem kellene. Nem vagyok teljesen otthonülős, szeretek eljárogatni ide-oda, de csakis úgy, ha nincs, vagy maximum 1 főből áll a társaságom. Ennél többet a hátam közepére se kívánnék.
2016. jan. 11. 15:39
 6/22 anonim ***** válasza:
Az ötössel értek egyet, annyit hozzátéve, hogy nekem csakis ugyanolyan, magának való lány kellene, mint amilyen én vagyok fiúban. Csak ilyet nehéz találni. Másoknál meg teljesen fölösleges is lenne próbálkoznom, mert nem vagyok egy Adonisz se, de én el se tudnám képzelni azt, hogy esetleg ha mégis sikerülne egy nőt szerezni, akkor én majd vele az ő társaságába eljárnék. A gondolattól is rosszul vagyok.
2016. jan. 11. 15:47
 7/22 anonim ***** válasza:

"Mondjuk, ha az lenne az ára egy barátnőnek, hogy szocializálódjak, járjak emberek közé, akkor inkább nem kellene."

Mindennek ára van. De ha nem vagy hajlandó kifizetni, akkor maradj egyedül. Esetleg összejössz majd egy olyan csajjal, akivel nem jönnél össze, ha válogathatnál a nők közül, de mivel nincs más, ezért megelégszel vele is.

2016. jan. 11. 15:51
 8/22 anonim válasza:

Lányként konkrétan ugyanezt élem meg :D Pont ma beszéltük egy barátnőmmel, hogy szerinte többet kéne eljárnom szórakozni vagy csak beülni valahová. De ismerkedés terén eddig nem voltak túl jó tapasztalataim.

Általában várom a sült galambot, azzal viszont az a baj, hogy inkább olyanok jönnek, akik barátnak tökéletesen, szerelmi kapcsolatot meg nehezen tudok elképzelni velük.

Úgyhogy mindenféle jó tanács jöhet ide is, akár szocializálódást tekintve is!

21/L

2016. jan. 11. 16:19
 9/22 anonim ***** válasza:
Csak megkérdezem, mert itt mi nem mondhatjuk meg, mivel nem ismerünk: Ha a külsőddel nincs gond, akkor szerinted mi az oka annak, hogy nem sikerült eddig igazán párt találnod?
2016. jan. 11. 16:29
 10/22 anonim ***** válasza:
tinder! szerintem az beválik
2016. jan. 11. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!