Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, ti hogy találtatok magatoknak párt?
Én nagyon unom már, hogy senkim sincsen. Egyedül érzem magam, már minden bajom van szinte, szeretet hiány, stb... :D Elég szar látni, hogy a heterók mennyire könnyen találnak maguknak párt... :S
Eddig összesen 2x "próbálkoztam", az egyik Badoon történt, aztán cseszett visszaírni 2 heti beszélgetés után. Másik pedig, mikor megkérdeztem egy sráctól aki tetszett, hogy meleg-e, hát nem volt az, de rendesen fogadta. :D
Szívesen meghallgatnám, hogy ti hogyan próbálkoztatok már.
Én neten ismerkedem, gayromeo-n. De én is nagyon irigykedem a hetero párokra, mert személyesen teljesen más. Ott nem csak képek alapján válogatsz az emberek között, hanem mondjuk váltotok is pár szót a szián kívül, átjön a kisugárzása, stb.
Összesen ötször próbálkoztam olyannal, hogy ismerősnél tapogatózni, hogy esetleg ő is meleg-e, de mind az ötször belebuktam, heterok voltak :/ (vagy csak nem árulták el magukat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!