Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzetétek már úgy, hogy soha többet nem tudtok találni magatoknak megfelelő párt?
2 éve szakítottam a barátommal, utána még egy ideig nem váéltak el az útjaink, először ő akata, hogy ismét járjunk, de én azzal az indokkal elutasítottam, hogy ami egyszer már megromlott, nem lenne jó ismét elkezdeni. Kis kihagyás után ismét közelebb kerültem hozzá, de akkor meg csúnyán átelytett, elhitette velem, hogy ismét érdeklődik irántam, de az utolsó pillanatban bevallotta, hogy van neki valaki más. Azóta egy év telt el. Szörnyá volt, talán csak most tudtam igazán túltenni magam a csalódáson. Nekem azóta 2 kapcsolatom is volt, de egyszerűen hamar véget értek, mert egyiknél sem éreztem azt, hogy kötődnék hozzájuk. Most úgy érzem, mintha többet már nem lennék képes szeretni...
A kérdést csak azért tettem fel, hogy talán akad valaki, aki hasonló helyzetben volt, és mégis sikerült neki megtalálni ismét azt a valakit, akit ugyanúgy tudott szeretni, mint egykor valaki mást. EZ talán egy kis reményt ada nekem :)
Túlspirázzátok csajok!
Ne depizzetek,ennek így kellett lennie,ez van megírva...
Az igazi majd akkor fog a szemetekbe nézni,amikor a legkevésbé számítotok rá!
Én 15 évesen jöttem össze egy fiúval. Szexkapcsolatban voltam vele három évig. Ő nem kedvelt engem, de én nagyon szerettem. Szóval olyan három év után vége lett az egésznek. Nekem sok időbe telt mire túltettem magam rajta. Nem voltunk komoly kapcsolatban úgye, igy ő nem is tudta, hogy én mit érzek. Aztán utána úgy gondoltam, hogy túl fiatal voltam még akkor biztos lesz majd más. Szóval idővel ismerkedtem. Aztán 7 év eltelt. Most vagyok 26 éves és a fiú pár hónapja rám írt facebookon. Egyszerűen nem tudom elmondani azt az érzést amikor megláttam először, hogy bejelölt ismerősnek aztán, hogy írt. Én válaszoltam neki, elkezdtünk beszélgetni. Aztán találkoztunk. Most igy három hónapja találkozgatunk, de neki van talán barátnője nem tudom, de megint úgyanugy megszerettem. Szerintem nála jobban soha senkit nem fogok szeretni. És azt mondom ha te őt igazán szereted attól még szerethetsz mást, de annyira mint őt nem.
26/L
Köszönöm az őszinte válaszokat.
Kedves 1. válaszoló, teljesen megértelek...én is ebben a cipőben járok. Még mindig egy olyan kellene, aki olyan szörnyen viselkedett velem és már túllépett rajtam. Kül. még egy darabig érdeklődött irántam, talán ez az ami miatt még nem tudtam elfelejteni, de az új barátnője teljesen sakkban tartja, ezért már megszűnt a kapcs. közöttünk...talán jobb is.
Kedves utolsó válaszoló, ez érdekes történet...álltalában így szokott lenni, hogy pont akkor mikor nem várod, ismét felbukkan, csak hogy ezzel jót tesz-e vagy csak ismét megbánt...ki tudja?...sajnos én már kicsit megfásultam e téren, és nem nagyon hiszek abban, hogy a régi barátom és köztem még lehetne is valami...igazból már nem is igazán tudnánk elbeszélgetni...
Fél éve még en is így láttam a világot, aztán megismertem a páromat.
Meg voltam róla győzödve, hogy soha nem lesz egy normális kapcsolatom, nem fogok olyan embert találni, akivel összeillek és akivel jól érezhetem magam.
Találsz majd valakit, aki értékel és megbecsül és elég fontos leszel neki ahoz, hogy ne bántson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!