Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Lányok! Milyen párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Milyen párt (feleséget, férjet) szeretnétek magatoknak?

Figyelt kérdés

Azokat az elvárásokat írjátok meg amelyekkel szerintetek

kell, hogy rendelkezzen az a személy akivel szívesen

alapítanátok családot és élnétek vele együtt hosszútávon.

2011. szept. 8. 06:15
 1/8 anonim ***** válasza:
semmilyet
2011. szept. 8. 06:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Helyén legyen a szíve, szeressen engem és a gyerekeinket, és ne nézzen cselédnek. Ahol tud segítsen nagyjából fele-fele arányban az otthoni teendőkkel, ha nem 12- meg 16 órákat nyom egy nap stb.

Nem zavar, ha iszik vagy cigizik, de ne legyen berúgva és kinnt a teraszon vagy erkélyen eregessen. Legyen ápolt, figyeljen magára. Az ágyban egyformán figyeljen magára és rám is.

Kb azokat várom el a páromtól ami egy embertől elvárható. Amit úgy gondolom, ha szeret megteszi. Amit tőlem is elvár. Általában a férfiak ezt várják el a nőtől is. Néhányan még többet is, de nekem ennyi elég.

23/N

2011. szept. 8. 06:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyen férfias, hordja ő a nadrágot, de ne legyen bunkó. Az alap, hogy én legyek neki a legfontosabb, és ne essen nehezére néha bókolni. Ez utóbbi azért fontos, mert hosszú távon a megszokás átmegy unalomba és én akkor szoktam szakítani.

Legyen ápolt és stílusos, de ne töltsön több idő a fürdőben mint én :) "Merjen" barátokat tartani és néha csak velük elmenni bulizni, és ugyanezt engedje meg nekem is.

Később ha már gyerekek vannak, legyen igazi családapa, aki reggelit csinál nekik, iskolába viszi őket, segít a tanulásban és biztosítja az erős atyai kezet ha kell :)

De persze mindezek mellett imádja a gyerekeket.

Kb. ennyi, 21/L.

2011. szept. 8. 06:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
vonzó, értemes, jó humorú, liberális gondolkodású, kicsit művészlélek.
2011. szept. 8. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyen mindenféleképpen ápolt, jól öltözött adjon is magára, szeressen bulizni de határokon belül- mert ha hozzászokik késöbb is lennének extra igényei, persze heti 1-2ben én még ugy érzem hogy nagyon hosszu ideig kaphato vagyok:)

Ne legyen se tul komoly se tul gyerekes, lehessen vele hülyülni, kicsit bunkozni aztán engesztelni:) aki ebben benne van az talán toleránsabb lány, ugyh én ezeket szoktam probálgatni, nem mintha életem párját keresném csak ugy ösztönösen

nem árt ha tud fözni, de emiatt nem itélek, ha mást nem ezért is tudom csipkedni és hidd el legalább már megprobálta, és mindenféleképp jo jel! arrol nem irok hogy szeressen mer alapvetö.....

féltékenység-

19/F

2011. szept. 8. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyat akivel nemcsak lefeküdni jó,hanem felébredni is!34f
2011. szept. 8. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Nekem aztán nem kell se feleség, se család. Inkább az agglegénységre szavazok. És ne gyertek a "majd te is megtalálod az igazit" maszlaggal, mert már rég nem hiszek a mesékben.
2011. szept. 9. 02:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon jókat írtatok, de az is egy kérdés, hogy Tí megadjátok-e a párotoknak azt amit elvártok tőle?

Egyébként az is igaz, hogy rendkívül nehéz megtalálni az "igazit".Egy igazi jó párt megtalálni felér a lotto ötös találatával.Ha pedig megtaláltátok meg is kell becsülni,alkalmazkodónak és toleránsnak kell lenni persze az ésszerű határokon belül.

2011. szept. 9. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!