Egyedül álló anyukák! Akik egyedül nevelik gyermeküket, találtatok párt magatoknak mióta "egyedül"vagytok?
Figyelt kérdés
főleg akinek kis gyereke van még,hogy lehet egyáltalán ismerkedni úgy,hogy egyedül neveled a gyereket,háztartást vezetsz,talán dolgozol is...?Hogy lehetséges ez?Mikor??Sajnos nálunk is hasonló a helyzet,de még együtt vagyunk,kitudja meddig....első a gyermekem(9hós),de nem szeretnék egyedül meghalni,vagy leélni az életem......de nem tudom elképzelni hogyan és mikor lehet ismerkedni aki egyedül neveli a gyerekét,hisz ha mindennel végzek talán,hulla vagyok már....2011. máj. 9. 14:57
1/5 anonim válasza:
30 évesen 3 gyerekkel maradtam egyedül, amikor a férjem elhagyott. A legkisebb 3 éves volt. Nem csak hogy dolgoztam, de főiskolára is jártam mellette. Ott ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. Neki akkor még nem volt gyereke, vállalta az enyémeket. Most már van egy közös babánk is.
Soha nem szabad feladni a reményt.
3/5 anonim válasza:
Nekem még nincs új párom. 1 éves a babám, 3 hónapos kora óta vagyok egyedül. Itthon vagyok vele a nap 24 órájában, segítségem nincs, szóval nincs kire hagyjam, azaz sem ismerkedni, sem randizni nincs egyenlőre lehetőségem. Gyerekkel hülyén nézne ki, randira menni. Azért később szeretnék párt természetesen.
4/5 A kérdező kommentje:
jó azért olvasni hogy vannak akiknek sikerült:)Remélem nekem is fog,és még sokan másoknak is akik hasonló helyzetben vannak.Nagyon félek a magánytól,és azért kell-kéne egy férfi a házhoz,apa a gyereknek,egy társ,aki meghallgat....stb.Jelenleg van párom már 7éve,de iszonyatos rossz kb 2éve a kapcsolatunk,a leges legvégét járja már.....és sajnos a vége az lesz hogy25évesen egyedül maradok a 9hónapos fiammal.Félek mi lesz később,hogy fogok boldogulni,sajnos munkám nem sok volt,előtte tanultam,csak gyest kapok,mert nem volt meg a bedolgozott időm pár hét hiján.Rettegek hogy nemtudok megadni mindent a fiamnak majd....köszi hogy irtatok!
2011. máj. 9. 21:34
5/5 anonim válasza:
Mi újság veletek?Hogy alakult a kapocsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!