Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magányos emberek, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos emberek, ti hogy találtatok párt?

Figyelt kérdés

Mert én baromi magányos vagyok, és úgy érzem, h így esélytelen a párkeresés. Pedig egyébként jól nézek ki külsőre, de hiába ha egyszer nem találkozom senkivel. Most írhatjátok, hogy "járj el gyakrabban", de nincs kivel... Azt látom, h a nők általában az ismerőseiken keresztül ismerkednek, vagy a saját baráti társaságukból jönnek össze valakivel. Most csinálhatnám, h elindulok az utcán és random leszólítok nőket, de teljesen értelmetlen lenne, mert csak bizalmatlanul bámulnának, azt hinnék, h valami hátsó szándékom van, vagy csak simán hülyének néznének. Társkeresőkből is elegem van már, mert az oké, h sokan visszaírnak, meg sokan love-olnak, de ott is ezt a bizalmatlanságot látom, találkozni nem sokan akarnak, akikkel meg eddig találkoztam elég gázos esetek voltak, mert vagy kétszer annyi kiló volt mint a képen,vagy 2x olyan csúnya volt az arca mint a képen, vagy kiderült,h vagdossa magát, szóval keserű tapasztalataim vannak.

Szóval kíváncsi lennék, h akik magányosak, nincs társaságuk, azok hogy találtak párt, mert sztem kb. lehetetlen, akármilyen adottságaid vannak.

2016. jan. 11. 15:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem vannak olyan bulik, ahol lehet komolyan is ismerkedni. Nem diszkóra gondolok. Nálunk például van egy zene-kocsma, ahol van tánctér és leginkább alternatív zenét játszanak. 3-an voltunk lányok, összesodródtunk 2 sráccal, egy körben "tomboltunk", egyikük a végén odajött a barátnőmhöz, hogy lenne-e kedve találkozni vele. Ő igent mondott. Majdnem egy éve együtt vannak. Pedig mindketten introvertált személyiségek, amit az első randikon nehéz volt leküzdeni, most mégis működik.

Csak annyit akarok mondani, hogy

- "szocializálódást" kis erőfeszítéssel is meg lehet úszni

- nagy adag szerencse kell hozzá

- keress olyan helyet, amiben valami érdekel (itt zenei stílus), akkor lesz bennetek legalább valami közös

2016. jan. 11. 16:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem az internetről eddig négy, éveken át tartó, komoly kapcsolat, és számos rövidebb jött össze, illetve rengeteg havert és barátot is szereztem így, közvetlenül, vagy közvetetten. Szerintem csak kitartónak kell lenni, és számos oldalt kipróbálni. Amit viszont én is észrevettem, hogy régen (6-8 éve), még sokkal egyszerűbb volt a netes társkeresés, nem kellett mindenhol fizetni az egyéb funkciók elérésért, és mintha többen is lettek volna azok, akik tényleg komolyabb szándékkal ismerkedtek. Ettől függetlenül, azért még ma is lehet találni kivételeket. :)

28F

2016. jan. 11. 16:49
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Hát a sok próbálkozás rengeteg pofára eséssel jár amiből hamar elege lesz az embernek. Úgyhogy nem árt megnyugodni egy kicsit a nagy keresésből és felkészülni arra mi lesz ha tényleg beállít az illető.

Vajon tényleg készen állsz a szerelemre ?

Vagy még előtte el akartál intézni valamit ?

Az elvárások rendszerint megvannak de mit fogsz adni a párodnak ha ténylegesen megérkezik ?

Egy elhízott testtel jutalmazod őt vagy keményen sportolsz hogy a legjobbat nyújtsd neki ?

Én egy darabig egyedül voltam és már éppen kezdtem kellőképpen leszarni az egészet mikor anyám hívott telefonon hogy megadja a kozmetikusának a telefonszámát hogy a csaj várja a hívásomat.

Na mondom mi a fene, nem vagyok hozzá szokva hogy anyám játssza a kerítő szerepét és meg is mondtam neki hogy ha rám sóz valami szarul kinéző csajt nagyon mérges leszek.

De azt mondta hogy a lány csinos úgyhogy mondom akkor mit veszíthetek felhívom.

Na beszéltünk is aztán hamar eljött a randi és a lány tényleg jól nézett ki ugyhogy össze is jöttünk.

Hát így történt például az egyik eset.

Egyébként én azt olvastam a nagyokos könyvekben hogy a lázas keresés nem segít sőt hátráltat úgyhogy ebből kéne oldódni egy kicsit.

De az ellenkezője is működik.

Az egyik ismerősömnél voltam aki végig arról győzködött hogy mi a fenét akarok én egy 18 éves csajtól mikor azok túl fiatalok hozzám.

MONDOM MERT AZ TETSZIK ÉS KÉSZ és a kapunál kifele menet már nagyon ideges voltam és megmondtam neki hogy most bemegyek a tesco-ba és felszedek egy 18 évest.

Szóval bementem a tescoba és hát nem találtam olyan lányt aki tetszene főleg hogy nem csúcsidő volt hogy lehessen válogatni de végül beálltam egy csinos pénztáros diáklányhoz és amikor sorra kerültem ráförmedtem hogy múltkor nem adta meg a fészbukját úgyhogy akkor most jó gyorsan be kell pótolni a dolgot, mire azt mondta hogy nem emlékszik, mondom én se azért add meg.

Aztán egy darabig nézett a szemembe majd egy blokkra ráírta a nevét.

Írtunk is, aztán találkoztunk és együtt voltunk és nagyon jó is volt.

Tehát vagy nagyon komolyan a sarkadra állsz és minden alkalommal mikor meglátsz egy csajt aki egy kicsit is tetszik oda mész hozzá és a kudarc lehetőségét még a szótáradból is kitörölve addig erőszakolod a sorsot míg kiharcolsz magadnak egy csajt.

Vagy telibe szarsz mindent elfelejted az egészet és az öledbe pottyan egy.

Mind a két út működik.

2016. jan. 11. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Szexualitást látni mindenhol. A tvben, az interneten, a fejedben is ez jár, pl. ha az utcán meglátsz egy neked tetsző valakit. Egyszerűen át kell nézni ezeken a dolgokon, hogy az ember megtalálja a belső békéjét és ne mástól várja a megváltást.

Az utcán sétálva nekem is akarva akaratlanul a társas lét hiányzik, meg az ehhez kötődő plusz. :) Ez csak az elmém játéka csupán a fajfenntartás ősi ösztöne. Végső soron ember vagyok és nem állat ezért tudom az érzéseimet kontrollálni.

Teljesen elvagyok egyedül. Nem vágyom rá, hogy megfeleljek másoknak, felesleges köröket sem szeretnék, kötöttséget sem akarok. Ez így jó! Lehet lepontozni! :D

2016. jan. 11. 17:27
 15/22 anonim ***** válasza:

nem fogok itt regényt írni, mint ahogyan sokan tették eddig előttem... én megmondom a tutit: NETEN, lősz egy jó fotót magadról, felrakod magad mindenhova, lájkolgatsz pár szimpatikus lányt aztán mehet az ismerkedés egyszerre akár több csajjal is, aztán meglátod kivel lehet többet kihozni a dologból.

ha valóban jól nézel ki, akkor pár nap alatt össze lehet hozni egy randit, tényleg nagyon egyszerű dolgod lesz, nekem is az volt :) hasonló cipőben jártam mint te és cselekedtem :) most meg már teljesnek érzem magam a barátnőm mellett

2016. jan. 11. 17:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem akarok a kérdező kérdésénél pofátlankodni, de azért megérdeklődöm. Aki nem néz ki jól, az mit csináljon? Mert én is a sült galambot várom már évek óta, és nekem rohadtul nem jön ám... 22/F
2016. jan. 11. 17:41
 17/22 anonim ***** válasza:

16-osnak (15-ös vagyok):

most mondjam azt, hogy az besz.pta? mert én ezt mondtam magamról évekkel ezelőtt, amikor még csúnya voltam...

aztán elkezdtem tenni ellene, törekedtem hogy jobban nézzek ki. tudtam mik a hibáim és hogy miken tudok javítani, ezeket sikerült is korrigálni, igaz, csak évek alatt, de sikerült kihoznom magamból a maximumot külsőleg :) ezt javaslom minden csúnya férfinek, srácnak! tegyen a szépségért, mert bizony javítható a csúnyaság!!

privátban belebonyolódhatunk a részletekbe is, szívesen segítek

2016. jan. 11. 18:30
 18/22 anonim ***** válasza:

""szocializálódást" kis erőfeszítéssel is meg lehet úszni"

Természetesen meg lehet. De aztán ne csodálkozz, ha rossz az életed. A mai világban csak azok az emberek tudnak rendesen boldogulni, akiknek jó összeköttetései vannak tekintélyes emberekkel, könnyen barátkoznak, illetve jól tudnak csajozni, és el tudják magukat adni egy állásinterjún.

Egy olyan embernek, aki nincs kellőképpen szocializálódva, többszörösen nehéz az élet. Persze el lehet éldegélni így is, csak egy elég rossz állapot.

2016. jan. 12. 18:49
 19/22 anonim ***** válasza:
#15: Kíváncsi vagyok mivel javítható a rondaság, mert a "műttesd meg a szemed szemüveg helyett" jellegű tanácsok baromira nem fognak segíteni..... Nem ezeken múlik sajnos.
2017. jún. 18. 09:10
 20/22 anonim ***** válasza:
szemüveg helyett kontaktlencse... nagy dolgot mondtam? NEM! mégis óriási változást hozott az életemben
2017. jún. 18. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!