Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40+-os nők, ti hol találtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+-os nők, ti hol találtatok párt magatoknak?

Figyelt kérdés

Könnyen mondják, hogy kezdjen az ember új életet, de hol lehet egy normális, kedves férfit találni komoly kapcsolatra. Az internetes ismerkedésben nem hiszek, vagy türelmem nincs, hogy kivárjam a "nemhülyéket." Munkahelyemen nők, vagy nős férfiak dolgoznak, szóval ott ismerkedni, összejönni valakivel kizárt. Ráadásul félénk, visszahúzódó természet vagyok, ez is nehezíti a dolgot.

Ennyi a nyafi.

Szóval, ti hol találtatok 40+-osan társra?

41/n

2016. nov. 19. 19:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Annyira azért nincs vészhelyzet, hogy én udvaroljak. Ha egy férfi akar valamit, lépjen. Az öreg bikák meg csak várják a sült galambot... akarom mondani, a teheneket.:)
2016. nov. 19. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem a véletlen segített. Amikor elváltam, akkor beregisztráltam jó pár társkereső oldalra, volt, ahonnan egy hét után töröltem magam, volt, ahol fél évig fizetős tag voltam. Társat ugyan nem találtam, de jó társaságot igen. Végül egy anonim fórumon, nem társkeresőn ismertem meg egy férfit, akivel először csak leveleztünk, aztán találkozgattunk, és egymásba szerettünk.
2016. nov. 21. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha az internetes ismerkedésben nem hiszel, akkor muszáj leszel kimozdulni a munkahely-otthon útvonalról.

De szvsz sokkal jobb esélyed van társkeresőn ismerkedni, hiszen ott mindenki ezzel a céllal regisztrál, egy szórakozóhelyre, vagy könyvtárba vagy akárhova meg nem mindenki azért megy, hogy ismerkedjen.

2016. nov. 21. 20:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy könnyebben menne az ismerkedés társkeresőn. Egyszer próbálkoztam, igaz nem sokáig győztem, de a nős férfitól kezdve a párokig(!) mindenki próbálkozott, pedig mind a képem, mind a bemutatkozóm szerény volt, semmi kihívó öltözet vagy viselkedés.

Istenem, nagy kérés lenne egy valóban intelligens, férfias, komoly szándékú férfi, aki nem huszonéves és nem hatvan felé jár? (Ez a sóhaj nem nektek szólt:))

Köszi a válaszokat.

Egyébként néha úgy érzem, másnak olyan könnyű és természetes a társtalálás, mint a lélegzetvétel nekem. Én meg itt agonizálok a témán.

2016. nov. 21. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek sem könnyű, csak a fiataloknak. Mert ők még mernek szeretni, és mernek szeretve lenni.

Aztán csalódnak. Egyszer, kétszer, háromszor, ki meddig bírja, és szép lassan kiég bennük a tűz, és vagy megelégszenek egy szerelem nélküli párkapcsolattal, ami inkább csak barátság, vagy magányosak maradnak a hátralévő életükre.

Csak nagyon kevés szerencsés van, akit nem égetnek ki a csalódások.

2016. nov. 21. 20:42
 16/17 mikeXxX ***** válasza:
Most ajánljam magamat :) ? A kérdésre válaszolva mivel én is ebben a dillemában vagyok nekem is a társkereső segít szelektálni az más kérdés hogy nő fronton 40% qrva 30% hatalmas elvárással önértékelés nélkül utána a 20%-nál van valami probléma és maradék 10% al lehet valamit kezdeni gondolom ez férfi téren sem más mielőtt megszól valaki érte de akkor is egyszerűbb és gyorsabb keresni főleg nekem aki nemigazán jár szórakozóhelyekre ! 37f
2016. dec. 2. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:
10-20 éve várhatta még a komoly kapcsolatra alkalmas szuper pasit. Most már észrevehetnéd hogy kikerültél a topkorszakból. Még 3 év és akkor már a nőtöbletű korosztályban kerülsz
2017. júl. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!