Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszabb kapcsolat után mennyi idő múlva találtatok újra párt magatoknak úgy hogy téged dobtak?
kérlek nemet és kort is írjatok köszi .
F/25
Én 3 hónap után jöttem össze a barátommal, de a kapcsolatom 2,5 hónapot tartott. Rövid ideig, de nagyon szerettem. Az a nézetem, hogy ki kéne heverned és csak utána keresgetni. A volt barátom háromnegyed évig heverte ki az exét és 2,5 évig voltak együtt.
19/L
Technikailag én "dobtam", de ő csalt meg engem, szóval gyakorlatilag ő szakított. Ennek 15 hónapja lassan.
27/F
Szintén 3 éve egyedül már, de nem érzem sem kínosnak, sem egetrengetően sürgősnek, hogy találjak valakit.
30F
Másfél éve egyedül, ha nem számoljuk az alkalmi és nem működő, 1-2 hónapos kapcsolatokat.
F
igen én is erre voltam kíváncsi de reméljük a kocka majd meg fordul
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
8#
Lányokat ritkábban szoktak dobni ahogy visszautasítani is így nem véletlen, hogy nem nagyon írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!