Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én is így fognám fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én is így fognám fel, könnyebben találnék párt?

Figyelt kérdés

Unokanővérem nagyon intelligens nő, anno cum laude végezte az egyetemet, és a doktorit is felajánlották neki, de ő inkább dolgozni ment, most a nettója kis hiján 1 milla.

Kiházasodott Amerikába, feleségül ment egy tőle 25 évvel idősebb pasihoz, akinek az előző házasságából van egy tőle 2-3 évvel fiatalabb lánya.

A faszi az előző feleségét állítólag a gyerek születése után nem sokkal otthagyta.

Az esküvőn anno minden unokanővérem szülei álltak, semmit nem adott bele.

Unokanővérem finanszírozta az új diplomáját, ő nem dolgozott semmit mellette.

Itthon éltek sokáig, de most, hogy várandós lett unokanővérem, a pasi fogta magát, keresett munkát amerikában, és visszament oda dolgozni.

Unokanővérem utána ment, de nem ment ki érte az állomásra se, most meg hogy kórházba került, meg sem látogatja a férje.

Mégis, odáig van a pasiért, elmondása szerint ilyen férfias férfit nem tudna találni másikat.

Kövezzetek meg, de a viselkedése alapján nálam már rég nem számít férfinak, mégis, az ilyen férfiaknak jut minden ujjára nő.

Egyik volt csoporttársam is ilyen, otthon arra nem képes, hogy a szemetet kivigye, arról nem is beszélve, hogy a mostani barátnőjével is beszélgettek már a komolyabb dolgokról, mint pl. gyerek, és annak is kijelentette, hogy neki annyi kikötése van, hogy ha lánnyal lesz várandós, akkor azt elveteti, mert neki lány gyerek nem kell, a nőkkel csak a baj van, főleg gyerekként. (Ezt onnan tudom, hogy együtt béreltünk albérletet fél évig, és fültanúja voltam a veszekedésüknek, mert természetesen ez a nőnek nem tetszett. Megjegyzem szerintem joggal.)

Mégis még mindig együtt vannak ők is, holott mikor neki sem volt munkája, a csaj fizette az albérletet is, mert a srác nem volt hajlandó elmenni akárhova dolgozni, ha nem a szakmájába kap munkát, akkor inkább csak otthon "döglik" (utóbbit értsétek szó szerint!).

Én nagyon nem vagyok ilyen. Alig várom, hogy gyerekem legyen, mert ki akarom venni mindenből a részemet én is, az első mondattól a tisztába tételig (utóbbi nem hinném, hogy csak kizárólag a nők feladata lenne).

Tisztelem és megbecsülöm a nőket, persze nem olyan szinten, ami már a papucs kategória, mégsem volt még soha egy kapcsolatom sem. :(

Minden nő csak a barátom akar lenni, mert olyan jó velem beszélgetni (volt olyan, aki úgy járt át hozzám a koliban, hogy volt pasija, de folyton velem akart lógni, mert én megértem és meghallgatom őt, a pasiját meg nem is érdekli, ha hozzá beszél).

Ja... és ha arról van szó, a házimunkába sem vagyok rest segíteni, ha nincs éppen más dolgom. Szüleimnél is példaértékűen ment a munkamegosztás, a mosogatástól kezdve a porszívózásion át a kertészkedésig működött a segítőkészség, ha egyikőjük látta, hogy a másiknak összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Hogy őszinte legyek, minél többet agyalok ezen, annál jobban nem értem a nőket.

Miért vonzóbb számukra egy link, egoista nemtörődöm alak, mint egy magamfajta?

A fenti két példa csak a sok ezer közül lett kiemelve, ami a környezetemben van.

És nem csak én vagyok ezzel így, 3 másik nagyon jó barátom is ugyanezekkel a gondokkal küzd.

Mindannyian már önálló emberek vagyunk, jó munkahellyel, jó fizetéssel.

Mi lehet a kulcs, a megfejtés?

28/F

2017. jan. 21. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Ők kezdeményeznek te meg nem, ennyi.. A csaj aki hozzád járt, nah azt is simán megkaphattad volna, csak béna vagy és nem tudsz élni a lehetőséggel :D.

Lehet túl nagyok az igényeid nem? VAgy tényleg nem is szoktál ismerkedni? Olyan jó, hogy most elmondtad mások gondjait meg életét de őszintén ki a fas*t érdekel? a sajátodat kellett volna kifejtened, nem vagy olyan oszt kész, ez csak egy hosszú sikeredett hasonlat lett, nem vagyok olyan, mint ők nyányányá, én kiviszem a szemetet, porszíózok, én is megteszem fiú létemre, mégse mondtam még ezt így indukként, hogy többet érnék másnál, mert eléggé úgy beszélsz magadról, mintha valami megváltó lennél, hogy te nem azt teszed amit ők, légy talán férfiasabb és kezdeményezz, a nők nagy részénél már nyert ügyed van, ha maga biztosan odalépsz és bedumálod magad, magabiztosság és jó duma, onnantól kezdve szinte mindegy hogyan nézel ki, jó azért egy átlagot gondolom elérsz, ami alatt azt értem, hogy ha rád néznek nem lesznek rosszúl, ebből elég kevés van szerintem.

2017. jan. 21. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
A kettő között van az igazság. A példák amiket felhoztál kicsit beteges függőségeknek tűnnek. Neked meg a haverjaidnak meg kellene értenetek, hogy attól még hogy ilyen-olyan derék jó embernek adjátok el magatoknak, attól még nem nedvesedik automatikusan a nőknél a nuni;) Kell lennie a benned valami vadságnak, tűznek, szenvedélynek, magabiztosságnak, esetleg titokzatosságnak ami vonzza a nőket. N
2017. jan. 21. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:

Hol voltál 2-3 évvel ezelőtt? :D

Barátnői körben mind azon sírtunk folyamatosan, hogy csak a példádban leírt pasik fordulnak elő a korosztályunkban, a hozzád hasonlókat alig lehet kifogni, erre neked egész baráti köröd van hozzád hasonlókból?! :-)

(Csak viccelek ám, azóta mind foglaltak vagyunk, de tényleg, 23-24 évesen megőrültünk attól, hogy nincs olyan pasi, aki egyenlőként kezeli a nőket.)

Szerintem, ha ez így igaz, ahogy leírtad, akkor főnyeremény pasi lehetsz, inkább a kezdeményezőkészség hiánya lehet a gond, ha ennyire "barátzónáznak" a nők. Legalábbis nekem baráti körben mindig akkor vannak pasik, ha egyértelműen kifejezik, hogy nem akarnak tőlem semmit.

Egyébként hozzátok hasonlóan értelmes nők is akadnak még, csak általában az ő kapcsolataik kevésbé kirívóak, mint az általad leírt példák, ezért kevésbé is "jön szembe".

2017. jan. 21. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Családot akarsz, segítenél otthon, tiszteled a nőket, oké. De mi az, ami kiemel a többi férfi közül? Mi az, amitől beléd kellene szeretni? Mi az, amitől nem csak "oké" vagy, hanem érdekes is, akit meg szeretnének ismerni a nők?
2017. jan. 21. 15:18
 5/15 A kérdező kommentje:

#1-es: Miből gondolod, hogy nem próbálkoztam be?

Azt is mondtam neki, hogy ha ennyire rossz a pasijával, miért nem hagyja ott, és derítse ki, velemi mi a szitu! Velem hogy működne?! Egy pillanatra el is gondolkozott rajta, de mikor magamhoz húztam, hogy megcsókoljam, eltolt, hogy ez nem ilyen egyszerű, ő még mindig a másik srácot szereti.

Meg nyilván nem randimentes életet élek, jó pár randin túl vagyok már.

Volt, amire konkrétan én mondtam nemet, mert már a második randin a pincérlánynak neki akart menni a lány, hogy miért mosolygott rám! Mikor meg megnyugtattam, hogy ez csak egy illemgesztus a vendég felé, még neki állt fentebb, hogy "Mert biztos bejön neked a ki k***a!" - ebből ennyi elég is volt.

Viszont olyan is akadt, aki kerek-perec megmondta, hogy nem vagyok hozzá elég koros és egzisztenciális partner. Na itt megköszöntem az őszinteségét, mert így pazarolom az időmet egy riblingre. ;)

Csak attól vagyok kicsit kiakadva, hogy míg mi kulturált körülmények között keresünk párt, addig az említett ismerősöm "Szia csúfság!" - csajozós köszönésére egyből állva pisilnek a nők?! WTF?

2017. jan. 21. 15:25
 6/15 anonim ***** válasza:
" addig az említett ismerősöm "Szia csúfság!" - csajozós köszönésére egyből állva pisilnek a nők?! WTF?". - sarkítasz...
2017. jan. 21. 15:28
 7/15 A kérdező kommentje:

#4-es: Mi emel ki? Lássuk csak. Gondolom itt valami olyan dologra célzol, amit nem minden szembejövő csinál, tehát nem sablonos. (Teszem azt, tud varratmentesen tortát hegeszteni vagy éppenséggel ő festi a bárányfelhőket az égre.)

Nos... én imádom a művészeteket, olyannyira, hogy esti iskolaként anno 12 évet csináltam egy alapfokú művészeti iskolában rajz/festészet szakon. Több kiállításom is volt itt fent Budapesten, és jó pár rajzpályázaton is részt vettem "dobogós" eredménnyel.

Egyetem alatt is volt, hogy felkaptam a festőállványt, és kivonultam a szabadba alkotni. Nem kifejezetten ismerkedési céllal tettem ezt, de nem tagadhatom, volt ilyen alkotó pillanatból származó randim.

(S mivel a kérdésemet olvastad, nagyjából sejtheted az eredményét.)

Emellett imádok evezni, bár nem komolyabb szinten, csak ilyen 3-4 fős kenuzás egy csendesebb folyón néha az ismerősökkel, haverokkal.

Túra, bicikli meg kirándulások, utazás másik nagy hobbim.

2017. jan. 21. 15:34
 8/15 anonim ***** válasza:
...hát figyelj..én azért egy elég jól kinéző, szőke hosszú hajú, jó alakú lány vagyok ..és a festőállványos sztorid hidegen hagy..Nem érted egyszerűen,hogy mitől döglik a légy. A szemedben kell lennie annak a bizonyos plusznak, a kisugárzásodban. Kis pimaszság, ravasz mosoly..
2017. jan. 21. 15:38
 9/15 A kérdező kommentje:

#6-os: Bár igazat adhatnék, de nem, nem sarkítok.

Tény, hogy mikor így ismerkedett, és én ott voltam, azt se tudtam hogy tűnjek el mellőle, hogy én ezt az embert nem is ismerem, de durván 10-ből 8-szor megszerezte ezzel a technikával a nők számát. Mondjuk ezzel a dumával nem az átlagos nőket közelítette meg, akikkel komoly kapcsolatot alakít ki, hanem a szolizott divatdiktátorokat. Mondom, meglepően eredményesen!

Szóval nem véletlenül írtam idézőjelek közzé, mert őt idéztem.

2017. jan. 21. 15:38
 10/15 anonim ***** válasza:
#4 süket duma. Többi átlag melós pasit se emeli ki semmi a tömegből.. mégis van bnőjük. Beléjük is "beleszeretett" valaki pedig átlagosak, átlagos fizetéssel, átlagos munka utáni focimeccs nézéssel.
2017. jan. 21. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!