Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányokat jobban elfogadják a pasik mint a macis pasikat a lányok? Duci lány könnyebben talál párt?
Még a vékony lányoknál is jobban :(((
Őket lehordják ahol tudják
És ha ebbőllvonjuk az apa-komplexusos nőket meg a pénzes kövér férfiakat, akkor máris más az eredmény.
A macis alkat nem egyenlő a kövérrel. Én is a mackósat szeretem, és se apakomplexusom nincs, se milliárdos pasim :D
Karcsú nőként ugyan nem tudom, egy duci lánynak milyen élete van párkeresés terén, de az a réteg kivételével, akiknek kifejezetten a duci nő az esete, a környezetemben mindenki úgy gondolja, hogy a nők egyedül akkor csúnyák, ha kövérek. Nyilván egy nőiesen telt, homokóra alakú nőnek senki sem állna ellent, de kevés az ilyen szerencsés testalkatú lány, van, aki inkább gömbre hasonlít, mint homokórára, és ez nem biztos, hogy annyira vonzó már.
Szerintem a mackós pasik mindenképp előnyben vannak, legalábbis nálam mindenképp :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!