Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányokat jobban elfogadják a pasik mint a macis pasikat a lányok? Duci lány könnyebben talál párt?
És ha így teszem fel a kérdést:
A kövér lányokat jobban elfogadják a pasik mint a kövér pasikat a lányok? kövér lány könnyebben talál párt?
Közkedvelt álláspont, hogy a nőnek szépnek kell lennie, a férfinak pedig gazdagnak ahhoz, hogy párt találjon. Ebből kiindulva kevésbé fogadják el a duci lányokat.
De, sok máshoz hasonlóan, ez sem ilyen fekete-fehér. Rengeteget számít, hogy első körben milyen a kisugárzásuk, mert akkor az előnytelenebb alak ellenére is felkelthetik az ellenkező nem figyelmét. Ezután meg fontos a személyiség, hogy mennyire intelligensek és mennyire kompromisszumképesek egy kapcsolatban.
A duci nők általában azért találnak nehezen párt, mert nagyon negatív a kisugárzásuk. Nagy részük nem elégedett magával, mert olyan szeretne lenni, mint a modellek, hiszen a jelenlegi társadalom szerint a nő külseje az egyik legnagyobb értéke.
És ezzel körbe is értünk...
(Pedig sem a nőnek, sem a férfinak nem ezek határozzák meg az "értékét".)
Tegnap összefutottam az uszodában a Mesterrel.
( Németország ) Pasas velem egykorú ( ötvenes ) és kövérebb ( ami nem könnyű ).
Szláv származású. Az első barátnője akivel láttam, elég jól nézett ki.
Nála kb. 10 évvel fiatalabb, szintén szláv.
Egy évvel később egy fiatalabb német nővel láttam, aki szebb volt az elődjénél.
Tegnap még fiatalabb ( bőven a lánya lehetne ) szintén német. A lányon látszott,
hogy boldog az új barátjával. Átlag alatti farokméret és autó. ?????
Csodák pedig Vannak.
Hogy a kérdésre is válaszoljak ez a környék a dagadt, randa lányok Mekkája.
Jóképű férfiakat látok olyan nőkkel, akihez nekem szódabikarbónát és viagrát kellene bevennem
az ágyjelenet előtt. ( Nem vagyok túl válogatós )
Az élet kiszámíthatatlan, azért írtam a sztorit a Mesterről.
Én pl. sose voltam vékony,a közönségemet mégis megtaláltam,mert "arányosan" vagyok kövér,értsd:nagy mell + fogható fenék.A mackós pasik pl. tetszenek,ha arcra bejövős,de itt is inkább a személyiség számít.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!