Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy hosszabb kapcsolat után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hosszabb kapcsolat után mennyi idő múlva találtatok újra párt magatoknak úgy hogy téged dobtak?

Figyelt kérdés

kérlek nemet és kort is írjatok köszi .

F/25

2017. febr. 28. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, engem még sohasem "dobtak". Megebszéltük, hoyg szakítunk. Kb 1 évig tartott kiheverni a kapcsolatot, még utána 1 évig sneki sem volt, szóval 2 év után találtam valakit, akivel együtt szerettem volan lenni.

25N

2017. febr. 28. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát úgy 2-3 év után.

21/ L

2017. febr. 28. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Mennyire megvagytok nyomorodva -.-

Attól hogy titeket átvágott egy nő még nem biztos hogy mindig a nők dobják ki a pasikat,és hogy 1-2 hét után találnak mást..Szokjatok már le erről az általánosításról.

Én pontosan az ellenkezőjét tapasztalatam,én voltam az akit mindig átvágtak,megcsaltak,majd 1 hét után vagy még aznap mással voltak. Én sosem tudtam túltenni magam rajta,kellett mindig egy év legalább.

24/N

2017. febr. 28. 20:52
 14/18 anonim válasza:

Előző barátom volt az *első* mindenben! 2évig voltunk együtt halálos szerelmes voltam,aztán rá 3hónapra össze jöttem a mostani párommal,de neki legalább 3,4hónapig nem tudtam ki mondani azt a szót hogy szeretlek! De ő azt mondta hogy addig küzd értem még teljesen az övé nem leszek,pedig már akkor is imádtam minden percét annak hogy vele lehetek de mégse éreztem azt h szerelmes vagyok vagy készen állok a kapcsolatra,de aztán sikerült annyira az ujja köré csavarnia hogy már 3éve együtt vagyunk boldogságban és most vagyok tőle 10hetes terhes.

De ne hogy azt hidd nekem könnyű volt most már szerencsés vagyok hogy túl éltem azt az időt,de képes lettem volna bele halni annyira szerettem,főleg úgy hogy a mostani pároméknál dolgozott,sokat láttam nehéz volt el felejtenem,de miután munkahelyet váltott minden tökéletessé fordult,és sokszor eszembe van,hogy talán sose volt a mi szerelmünk őszinte,hanem a mostani,de az valami csoda :)

2017. febr. 28. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Pár hónap

35F

2017. febr. 28. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Fél évvel már cseteltem a párommal, de csak egy évvel utána találkoztunk ténylegesen - bár addigra teljesen egymásba szerettünk a beszélgetéseink alatt.

27n

2017. febr. 28. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, soha nem jutottam el kapcsolatig, a férfiak mindig hamarabb dobtak.
2017. márc. 1. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Fél éves kapcsolat után majdnem 1,5 éve egyedül, előtte 3 évig egyedül 1,5 éves kapcsolat után. Mindketten engem dobtak, elég nehéz kiheverni lelkileg.

28Nő

2017. márc. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!