Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes párkapcsolatott?
Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.
Miért nem szeretnétek normalis kapcsolatott?
A 40 feletti férfiak (és nők) nagy része eleve párkapcsolatban él. Tehát akarta és meg is csinálta magának, hogy legyen párkapcsolata.
A többinek a nagy része vagy valóban nem akar, vagy nagyon kiábrándult a női nemből.
Egy töredék az, akinek pont most nincs kapcsolata, de szeretne. Nőből és férfiból is.
Akinek pedig 40 éves koráig nem volt komolyabb kapcsolata, az pedig vagy nem akar, vagy alkalmatlan rá.
Kedves 1es azert mert ok a korosztalyom. Nem tini fruska vagyok. Es mert szeretnek part. Nem szeretot.
Volt rendes komoly kapcsolatom tobb is. Es ismet azt szeretnek. Gyereket nem akarok mar. Kinottem a babazasbol. 🙂
Én 41 éves vagyok. Normális élettel, normális körülményekkel saját ház kocsi stb. Nem vagyok gazdag, átlagosan élek gyerekem nincs.
Akikkel eddig ismerkedtem azoknak szinte mindegyiknek volt 1-2-3 gyereke, hitele, visszajáró exei, stb. Albérlet... Nyos én nem akarok ilyen nőkkel együtt lenni mert nem vagyok megoldás az életükre nem nevelem és pénzelem más kölykét. Annyit várok el amennyit nyújtani tudok. Ezért nem akarok pár kalandnál többet.
40 felett rájönnek egy-két dologra :D
de talán már korábban is
Nincs olyan nő, akivel érdemes lenne komoly kapcsolatot akarni. Ostoba libák, műköröm, azt lesik, hogy mim van, tramplik, lusták, mint a sár, stb.
Akik normálisan néznek ki, azok meg olyan magasan hordják az orrukat, hogy beleesik az eső.
Akikkel eddig ismerkedtem azoknak szinte mindegyiknek volt 1-2-3 gyereke, hitele, visszajáró exei, stb. Albérlet... Nyos én nem akarok ilyen nőkkel együtt lenni mert nem vagyok megoldás az életükre nem nevelem és pénzelem más kölykét. Annyit várok el amennyit nyújtani tudok. Ezért nem akarok pár kalandnál többet.
Én még csak 35 vagyok, nincs gyerekem, de már most ezt tapasztalom, hogy a potenciálisan szóba jöhető 30-40 közötti nők 85%-ának már van gyereke, vagy flúgos. És ez minden egyes évvel csak rosszabb, ahogy idősödik az ember. Már tényleg csak ezek maradnak.
Nincs olyan nő, akivel érdemes lenne komoly kapcsolatot akarni. Ostoba libák, műköröm, azt lesik, hogy mim van, tramplik, lusták, mint a sár, stb.
Akik normálisan néznek ki, azok meg olyan magasan hordják az orrukat, hogy beleesik az eső.
Tökéletesen egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!