Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 feletti férfiak ti már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes párkapcsolatott?

Figyelt kérdés

Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.

Miért nem szeretnétek normalis kapcsolatott?

2021. febr. 4. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
23%

#50.

Pontosan. A családalapítós korú és törekvésű emberkéknél rengeteg minden szempont és kívánalom a közös jövő, gyerekek, stb. miatt. Ebben a korban viszont csak annyi a kérdés, hogy "Te mit tudsz nekem nyújtani és mit kérsz cserébe?" Sajnos a hölgyek egy 50-es fickónak nem sok mindent képesek felmutatni kínálati oldalon, és annak is aránytalanul magas "ára" van. Ez amúgy borzasztó lehet számukra, és minden tiszteletem mellett nem irigylem őket, sőt, együttérzek.

2021. febr. 7. 10:00
 52/69 anonim ***** válasza:
38%
Egyedul a jo kulsot tudja a legtobb 30 alatti nő felmutatni, de 30-35 felett ugye a jó kulso megfakul es ha nincs mas skilljuk (tud főzni, haztartast vezetni, okos, csaladkozpontu, stb) akkor semmilyuk sincs.
2021. febr. 7. 10:38
 53/69 anonim ***** válasza:
23%

Az ebben a korban lévő nők többsége elvált gyerekes. 1-3 gyerekkel.

Én meg nem a pénztárca, meg az ATM vagyok elnézést.

2021. febr. 7. 14:06
 54/69 anonim ***** válasza:
88%

Én 48 évesen bevállaltam egy tartós kapcsolatot úgy, hogy hozzám költözött egy 44 éves nő. Neki volt egy 14 éves lánya. Azt hittem jó lesz ez így, meghitt otthonos hangulat, új család. Két év után közöltem vele hogy részemről vége. Ugyanis a kezdeti nagy pedálozást(mint kiderült csak az volt) felváltotta a kényelemi pozícióból "osztom az észt", a te pénzed az én pénzem, az én pénzemhez semmi közöd felállás. Addigi nyugalmas életem a feje tetejére állt. Hazaértem a munkából már az volt hogy menjük vásárolni, hétvégén mit csinálunk, hova megyünk? 10 percig nem tudott nyugodtan lenni, mert hát utazni kell, élményeket szerezni, gyerünk színházba, gyerünk koncertre, menjünk kirándulni. Ez heti rendszerességgel. A benzin pénz sosem számított, esténként nyakig érő vízben áztatta magát másfél órán át, víz le, majd a lánya dettó. A hűtő mindig legyen tele, ha nem megyünk sehova akkor hozzánk jöjjenek. Na jó, betelt a pohár, ajtó kinyit lehet menni. A végén még én voltam a szemét... Az én pénzemből volt minden, én tartottam el a lányát is.

Jelenleg is van párom, de szigorúan külön élünk, heti 1-2 találkozó. Ég és föld a két kapcsolat, az előbbi a pénzem, időm és energiámat vitte, az utóbbi feltölt. Nekem semmi kedvem munka után fáradtan egy relatív idegen nővel jópofizni, elviselni a hülyeségeit, sőt alkalmazkodni sincs már kedvem. Szabadidős tevékenység kategóriában tud adni egy nő, a mindennapokban már nekem inkább elvesz.

2021. febr. 7. 14:08
 55/69 A kérdező kommentje:

Na jo most allj

Mi az h nem tudnak felmutatni???

Mibol gondolod h a 40 es noknek nincsen lakasa/haza autoja egzisztenciaja karrierje?

Mibol gondolod h nincs tobb millios bankszamlaja ?

Miert gondolod azt h egyaltalan fel kellene mutani valamit valakinek is??? Masik gindolj bele h a 40es noknek ott vannak a gyerekek.. egy 40 paai ritka kivetellen gyerekmentesen eli az eletet. Igy konnyu a magaslorol beszelni.

Kivancsi vagyok hanyan vallanak be h egyedul maradnak a tipego gyerekkel/gyerekekkel minimalis gyerektarassal es h a no kethetente jo ja egyszer raneze a gyerekre.

Van ilyen felallassal hogy menne a csajozas ? Szerintem sehogy. Vagy pont annyira nehezen amennyira a most a 40es noknek megy.

Most frissen elvallva persze h nincs kedved hozza de majd par ev magany utan rajosz, 50 felett h ezt elcseszted. Es mar nem igazan fogsz kelleni egy no ek sem. Lehet h lesz egy ket rovidebb kaland. Lehet h hajkutaszod a 20-30as gyerektelen noket. De 50 fele vajni keves az eselyed h veled is marad a 30as baratnod. Ok csaladot akarnak gyereket te meg 50evesen hova??? Sehova. A csaj lelep. Megint egyedul vagy. Ok vannak haverok. De hol az intimitas hol lesz az aki ha nyavajad van aggodik es apol? Aki meglep a ledvenc soroddel csak ugy kedvessegbol? Nem lesz.

Erdekes h sok sajnos nalam 10-15 evvel fiatalabb ferfi normalisabb ertekrenddel el mint ti akik a korosztalyom vagytok. 😔

2021. febr. 7. 14:16
 56/69 anonim ***** válasza:
75%
Ajánlott olvasmány. A magyar helyesírás szabályai.
2021. febr. 7. 14:19
 57/69 A kérdező kommentje:

54es

En nem akarnek a pasihoz koltozni, van sajat hazunk.

Nem akarnek kozos kasszat sem leven jol megelunk.

Ha ugy alakul es ide koltozik akkor fizeti a rezsi kaja egyebb kozos dolgokbol a reszet es ennyi a tobbi nem erdekel.

De ha vesz egy csokot nekem azt nem keri szamon. Ahogy en sem tettem ilyet sohasem.

De akarok egy tarsat aki ott van mikor kell, akivel egyutt alhatok, vagy lehetek akar egesz hetvegen, egyutt mehetunk ide-oda. De legyen kepes arra h csak otthon uldogeljunk. Akit felvallal a haverjai csaladja elott. Aki ha ugy adodik kepes egyutt elni velem. Nem azonnal akarom ezt. Hanem fokozatosan lassan. Nem rohanok. Azt akarom h alapszinten kijojjunk egymas gyerekeivel, tagabb csaladjaval.

De nekem a heti 1-2 tali keves. Plane h az nagyresz csak a dugasrol szolna. Szeretnem ha eleg nyitott lenne ram, nem tamasztana irrealis elvarasokat, viszont tamogatna inspiralna a jelenlete az eletemben.

Ez nem sok. Ez egy alap. Megis ugye milyen rohadtul nehez letenni az egot hozza? A regi serelmeket eldobni. Tudod hany talakozon szembesultem azzal h olyan elvaras csomagot vagott hozzam h ihaj. Legyintettem es ott hagytam vagy siman kozoltam h oke de akkor neked meg ezzel kell boldogulnod. Itt az en elvaras csomagom. Abba a pillanatban mondta h amugy viccelt. Aham persze.

Nem nem akarok olyannak megfelelni ami nem en vagyok. Onmagam akarok lenne egy kapcsolatban is. Es ezt ugyan ugy elvarom a masiktol is. Elvarom h kepes legyen kompromisszumot kotni es konszenzusra jutni egy problema felvetesen.

A legtobb pasinak az a gondja h keptelen a gondolatait erzeseit megosztani. Keptelen ugy kommunikalni h kizarja az aggressziot a duhot es tisztan elmondani mit szeretne.

Fentebb is volt egy pelda. Ha az elejen tiszta teszik a szabalyokat nem lett volna 2 ev utan vege. Az elejen ezt lefektetni es evente atnezni es ha kell valtoztatni benne.

Ennyi.

Mindig minden paromnak elmondtam mi az en vagyam. Cserebe ezt nem kaptam meg hiaba kerdeztem. Majd evek mulva egy duhodt kifakadasa kozben vagta a fejemhez h pl 5eve azon a x napon mi volt. Ahelyett h akkor elmondta volna mi baja.

2021. febr. 7. 14:43
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
Van igazság ebben, én is úgy veszem észre , sokaknak megfelelne a heti 1-2 szextali és mással nem akarnak foglalkozni. Nekem is ettől több kellenne. Nem anyagi segítség vagy eltartás, külön kassza mehet de attól még valamiféle elköteleződés.Kiélezik ezt sokan a pénzre pedig nem erről szól csak.
2021. febr. 7. 14:46
 59/69 anonim ***** válasza:
67%

#57:

A pasi meg nem akar hozzátok, ennyi...

..., de tuti találsz olyat aki szívesen, mert nincs hol laknia, vagy az albérleten akar spórolni.

Legyél türelemmel.

2021. febr. 7. 15:00
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

Hazaértem a munkából már az volt hogy menjük vásárolni, hétvégén mit csinálunk, hova megyünk? 10 percig nem tudott nyugodtan lenni, mert hát utazni kell, élményeket szerezni, gyerünk színházba, gyerünk koncertre, menjünk kirándulni. Ez heti rendszerességgel.

Traveladdict, de ez 30 alatt van, na ott 10/8 nő ilyen. De azt hinné az ember, hogy 40 felett megkomolyodnak, amelyik nem, annak kalap kabát. Mert nem minden pasi tudja az utazásmániát finanszírozni. Márpedig ahpgy mondod, a benzint nem nézik, azt hiszik az ingyen van, holott pl csak 150 km-re leruccanni és kb 8-10 ezer ft benzinpénz.

2021. febr. 7. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!