Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30 feletti szüleikkel élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 feletti szüleikkel élő férfiak hogyan képzelnek egy párkapcsolatot? A gyerekszobájában fogunk együtt aludni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, szoktam társkeresőn ismerkedni, és sok ilyen férfi nyomul rám, aztán fel vannak háborodva hogy nem szeretnék randizni velük. De én ezt abszurdnak tartom, hogy egy családalapítás korában lévő pasinak ez megfelel hogy a szülőkkel él egy átlagos lakásban. Átlagos, vagyis nem olyan helyzet, hogy külön lakrésze lenne, hanem a gyerekkori szobában lakik. Hogyan lehet így minőségi kapcsolatot kezdeni? Mert mikor én voltam 18-22 éves még elment az, hogy a barátom hazavitt, bemutatott a szüleinek, és gyakran együtt aludtunk, csendben szeretkeztünk, lopakodtunk a fürdőbe meg a konyhába éjjel, hogy ne zavarjuk a szülőket stb. A felnőtt párkapcsolatok szerintem már nem így kezdődnek normális esetben, hanem a kezdetektől átjárnak egymáshoz a felek, együtt tudnak lenni úgy, hogy ne kelljen alkalmazkodni...lehet vacsit készíteni a másiknak, hangosan szexelni, a konyhában csinálni, együtt zuhanyozni, iszogatni, egész éjjel beszélgetni. Aztán később az összeköltözés. Igen én egyedül élek, de akkor is zavarna a tudat, hogy csak a férfi jár át hozzám, mint valami kamaszfiú, miközben idősebb nálam 5-8 évvel, tehát sokkal több ideje lett volna függetlenedni, mégsem tette meg. Másrészt így hiába megyek el hozzá, nem látok az életéből semmit. Nem tudom képes e rendben tartani egy lakást, szokott e főzni, milyen stílust kedvel lakberendezésben, egyáltalán semmi kialakult szokása nincsen.
2018. jún. 1. 13:11
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
69%

Nem irigyellek a válaszokért, amiket kapni fogsz, darázsfészekbe nyúltál:D

Ha nem tudnád, minden otthon lakó harmincas pasi lényegében tök önálló, maga mos, maga vasal, maga főz saját magának, és rakja félre a pénzt, hogy bármikor, ha jön a szíve hölgye, tudjon egy lakást venni majd:DDDDD

2018. jún. 1. 13:16
 2/50 anonim ***** válasza:
32%

Édesem,lehet szívesen kivenne egy albérletet a kedvedért.De szerintem is jobb ha szóba sem állsz ilyenekkel,hiszen már egy ilyen egyszerű probléma letisztázása is meghaladja a képességeidet mint látható.

Másrészt nem értem,sok férfi van aki megfelel a szempontodnak.Sok sikert.

2018. jún. 1. 13:24
 3/50 anonim ***** válasza:
82%
2-es, harminc felett már ne a nő "kedvéért" vegyen ki egy albérletet, hanem azért, mert baromira igénye van az önálló életre, és nem a szülői ház kisszobájában lébecolni.
2018. jún. 1. 13:27
 4/50 anonim ***** válasza:
52%
Na, párom pl. 8 évvel idősebb nálam, egy átlagos házban "a szüleinél él" - értsd betegek mindketten, és főleg ő gondozza őket. Sosem zavart. Valahogy egy párkapcsolatban nem ez a sarokkérdés nálam, hogy akkor most a "gyerekszobájában" alszom-e és mi van, ha nem fogok tudni hangosan szexelni, vagy a konyhaasztalon kufircolni (amit egyébként aggyal rendelkező emberek étkezésre használnak).
2018. jún. 1. 13:28
 5/50 anonim ***** válasza:
65%

És ha az a típus akit csak egy párkapcsolat motiválna nem pedig egy dugóhelyiség fenntartása több partnernek?

2018. jún. 1. 13:30
 6/50 anonim ***** válasza:
39%

Igazad van, kérdező. Én fiatalabb koromban se jártam volna olyan pasival, aki a szüleivel lakik. Ha nem ketten vagyunk, akkor nem tudok kibontakozni, alkalmazkodni kell a szülőkhöz, mindent tudnak az életünkről. Egy ilyen pasira nem is tudok férfiként nézni. Engem nem érdekel, hogy drága az albérlet, az is őt minősíti, hogy ennyi idős korában se tudna egyet fenntartani. Ráadásul illett volna összeszedni annyi pénzt 30 éves koráig, hogy elinduljon. Én megteremtek magamnak mindent, de nekem is fontos, hogy egy talpraesett férfi legyen a párom. Lehet panaszkodni, de mindegy hogy nézzük, nagyon gáz még 30 évesen is a szülőkkel lakni.

25N

2018. jún. 1. 13:33
 7/50 anonim ***** válasza:
84%
Elég merész dolgot jelentesz ki 6os, minden előismeret nélkül. Látszik, hogy csak a kérdezőnek akarsz nyalizni.
2018. jún. 1. 13:35
 8/50 anonim ***** válasza:
62%
Szóval attól lesz egy kapcsolat felnőtt kapcsolat, hogy a tudunk a konyhában is szexelni. Hmmm...nincs több kérdésem. Gyerek vagy még nagyon és primitív. Azért arra kíváncsi lennék, hogy te hogyan élsz egyedül: albérlet amit te fizetsz, vagy a szülők vettek neked lakást, esetleg örököltél? Én 28 éves vagyok, otthon élek még, de hamarosan összejön a pénz egy saját lakásra. Inkább ezt csinálom, minthogy ilyen egyszerű nőcskék miatt kivegyek egyedül egy albérletet és elszórjam rá minden pénzem. Az ilyen gondolkodású nők amúgy sem az eseteim, szóval mi alapból is messzire elkerülnénk egymást:)
2018. jún. 1. 13:39
 9/50 anonim ***** válasza:
62%
Annyiban igazatok van, hogy 30 éves kornál már rezeg a léc azért, de miért is kéne havi 200ezret kiadnia valakinek albérletre, csak azért, hogy egyedül legyen/ megfeleljen a hozzád hasonló csajoknak? Sokkal értelmesebbnek tartom, hogy spóroljon saját lakásra, stb.
2018. jún. 1. 13:40
 10/50 anonim ***** válasza:
32%

Te külön/egyedül élsz? Ha nem akkor mit nyavalyogsz, ha meg igen akkor mehettek hozzád is.

Nem kell mindenáron, törvényszerűen, csak és kizárólag, minden létező esetben, csakis a férfihoz költözni.

30 felett vagyok, egyedül élek, de nem kérnék belőled.

2018. jún. 1. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!