Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti szüleikkel élő férfiak hogyan képzelnek egy párkapcsolatot? A gyerekszobájában fogunk együtt aludni?
Nem irigyellek a válaszokért, amiket kapni fogsz, darázsfészekbe nyúltál:D
Ha nem tudnád, minden otthon lakó harmincas pasi lényegében tök önálló, maga mos, maga vasal, maga főz saját magának, és rakja félre a pénzt, hogy bármikor, ha jön a szíve hölgye, tudjon egy lakást venni majd:DDDDD
Édesem,lehet szívesen kivenne egy albérletet a kedvedért.De szerintem is jobb ha szóba sem állsz ilyenekkel,hiszen már egy ilyen egyszerű probléma letisztázása is meghaladja a képességeidet mint látható.
Másrészt nem értem,sok férfi van aki megfelel a szempontodnak.Sok sikert.
És ha az a típus akit csak egy párkapcsolat motiválna nem pedig egy dugóhelyiség fenntartása több partnernek?
Igazad van, kérdező. Én fiatalabb koromban se jártam volna olyan pasival, aki a szüleivel lakik. Ha nem ketten vagyunk, akkor nem tudok kibontakozni, alkalmazkodni kell a szülőkhöz, mindent tudnak az életünkről. Egy ilyen pasira nem is tudok férfiként nézni. Engem nem érdekel, hogy drága az albérlet, az is őt minősíti, hogy ennyi idős korában se tudna egyet fenntartani. Ráadásul illett volna összeszedni annyi pénzt 30 éves koráig, hogy elinduljon. Én megteremtek magamnak mindent, de nekem is fontos, hogy egy talpraesett férfi legyen a párom. Lehet panaszkodni, de mindegy hogy nézzük, nagyon gáz még 30 évesen is a szülőkkel lakni.
25N
Te külön/egyedül élsz? Ha nem akkor mit nyavalyogsz, ha meg igen akkor mehettek hozzád is.
Nem kell mindenáron, törvényszerűen, csak és kizárólag, minden létező esetben, csakis a férfihoz költözni.
30 felett vagyok, egyedül élek, de nem kérnék belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!