Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti szüleikkel élő férfiak hogyan képzelnek egy párkapcsolatot? A gyerekszobájában fogunk együtt aludni?
Kedves kérdező, te hogyan oldottad meg az "egyedül élés" kérdését? Először erre válaszolj nekünk egyszerű halandó magyar férfiaknak.
Hogyan képzelünk el amúgy egy párkapcsolatot és családalapítást? Leginkább sehogy. De nem csak azért mert a lakásárak az egekben vannak, nem csak azért, mert a fizetések nevetségesen alacsonyak, nem csak azért, mert hitelt felvenni egyenlő az egzisztenciális öngyilkossággal. Hanem azért is, mert a nők nagyrésze ma már leginkább csak igényeket tud támasztani. Igen, te is ilyen lehetsz.
Az ilyen átlagos mai nőknek minden kéne: legyen a férfi jóképű, kigyúrt, saját lakás, saját autó, jó fizetés, érdekes élet, széles ismertségi kör... De mit tudtok érte kínálni? Se hűséget, se odaadást, se kitartást, se törődést, se gondoskodást se semmit nem adtok. A hűségetek addig tart, amíg minden rendben megy, de ha valami probléma lép fel, rögtön elkezdenek pörögni az agyatokban a kerekek, hogy megracionalizáljátok magatokban a dolgot, hogy miért is léptek le. Soha semmiért nem vállaltok felelősséget, veletek mindig minden csak úgy "megtörténik". Ráadásul annyi pasi használt már előttünk titeket, hogy egyszerűen nem is akarunk veletek komoly kapcsolatot kialakítani.
Amúgy meg ha te ennyire komolyan gondolkozol, ahogy azt állítod, akkor is egyszerű a megoldás: a férfi lakjon nálad pár évig, amíg ketten a fizetésetekből össze nem tudtok rakni annyit, amennyi elég lenne egy saját közös lakásra. Vállald, hogy nálad lakik 3-4 évet, és utána majd vesztek közösen házat. Ha annyira komolyan gondolkozol, mint ahogy írod, akkor 3-4 év nem lehet akadály, ha utána még évtizedekig együtt lesztek.
De persze ez már nem tetszene nektek. Mivel nektek mai nőknek a kész férfi kell, akit egyből le tudtok akasztani a polcról, és a kosárba tudjátok tenni. A gondolat, hogy esetleg közösen dolgozzatok meg a közös jövőért, fel sem merül bennetek. Na ezek után csodálkoztok, hogy nem akarunk tőletek semmi komolyat?
Meg azert leteznek parok, akik szuloknel lakva gyujtenek es kozos erovel teremtenek meg mindent, vagy külföldre mennek a jovojuk megalapozasa erdekeben. De sokuknal csak ugy "alakul" egy uj szerelem...fustbe ment terv...
Egyébként a mai noknek is ugyanannyi az eselyuk sajat haz megteremtesere. Sok albiban elo no is kijelenti, o nem fog alberletbe szulni, akkor csak arra tudom oket sarkallni, hogy igy is keressenek tarsat. "Egzisztenciával rendelkezo, varosban elo ferfit keresek, mivel alberletbe nem szeretnek szulni, 33 evesen meg mar nem szeretnek egy férfival sem gyujtogetni házra.Nem soka szulnom is kene, ketyeg a bioszvekker"
Barátom 30 éves és a szüleivel él, én fiatalabb vagyok és szintén. Hiába van külön lakásunk, arra jelenleg befektetésként gondolok és sokkal költséghatékonyabb szülőkkel élni. Neki szintén, így legalább tudunk lakástakarékot fizetni, eljárni kirándulni és nem egy albérletbe öljük az összes pénzünket,vagy külön főzésekbe.
Imádom őt, pedig otthon él, és imádom a szüleit is,akiket legalább megismerek és nem házasság után fog esetleg az anyós piszkálódni,hanem ők is látják így,hogy rendes vagyok a fiukhoz. Annak is örülök,hogy megismerte a szüleimet és ők is szeretik. Nem a hangos szex a kapcsolat alapja, egyébként is a szülők is mennek erre-arra, nyugodtan meg lehet oldani akár a nagyon hangosat is, de vannak ajtók és falak amelyek hangszigetelnek. Ha panelban élnél akkor meg az összes szomszéd hallaná,úgyhogy az meg még kellemetlenebb szerintem.
Ennek is megvannak az előnyei, de úgyis a szerelmen múlik, van akiért megéri ezt csinálni,mert később tudod,hogy még jobb lesz.
Nagyon gyerek vagy, Kérdező. A 41-nek van igaza. Az derogál, hogy közös jövőt teremts, csak bele akarsz feküdni a készbe.
Én 29 vagyok, jó munka, jó fizetés és az egyik szülőmmel élek egy sima kétszobás lakásban a kertvárosban.
28 éves koromig tanultam, mert nekem fontos, hogy a területemen elmélyüljek. Mellette 4 órában dolgoztam, hogy ne a szüleim tartsanak el.
Pénzem nincs sok, voltak ennél fontosabb dolgaim,mint albira pocsékopni a pénzt, hogy a lusta nőket lenyűgözzem. Így maradtak azok a lányok,akik az eszemért szeretnek a pénzem helyett. :) Ilyen is van. Most otthon lakom. Havi 110+rezsi egy jó garzon. Azaz havi 110 ezret tudok félretenni.
Kérdező, ha még vagy valahol, ha valakinek nincsen vagyona, és amint dolgozni kezd onnantól albérletben lakik, akkor mégis miből jöjjön össze neki pénz hamar-hirtelen saját lakás önrészre? Albérlet fizetése mellett nem lehet annyit félrerakni. Azért ezt még kicsit át kellene gondolnod.
De úgyse fogod :D Az ilyeneknek erre nem áll rá az agyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!