Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben voltam és megismertem egy nőt aki a férjével élt és állítólag 7 éve több barátja volt. Megbeszéltük hogy együtt tovább. Helyes az hogy előbb én váljak el, aztán majd ő is?
Én a helyedben nem bíznék meg egy ilyen nőben. Miért gondolod, hogy ahogyan a férjét csalta rendszeresen évek óta, veled nem tenné meg ugyanezt?
A válásnál pedig miért akarnád, hogy ne az anyjával maradjon a gyerek? Netán alkoholista, vagy drogfüggő, vagy egyéb körülmények miatt nem alkalmas a gyermeknevelésre? Ha nem áll fenn egyik eset sem, akkor a bíróság nem ítéli meg neked a gyermeket.
Tehát a nő azt akarja, hogy hajítsd ki a feleségedet a közös házatokból, ahová ő beköltözne. Legalább a lányodra legyél tekintettel. Szerinted neki nem lenne traumatikus, hogy hirtelen az édesanyja helyett egy másik nővel él együtt? Ez a nő csak magára, a saját kényelmére gondol, és ehhez nem érdekli, hogy kinek okoz fájdalmat. Egy önző, manipulatív, rosszindulatú ember, aki már most ki akarna használni anyagilag, hiszen ő aztán nem fizet részben sem albérletet.
„hogy csak engem szeret és mostanáig soha senkit nem szeretett”
Ennyire ne legyél már hülye, ne hagyd magad manipulálni. Komolyan megdöbbentő, hogy szavakkal hogyan lehet egyeseket befolyásolni.
Nem rosszból de ha én valakivel igazán együtt akarok lenni még egy sátor is megtenné, és nem várnám azt el, hogy dobja ki a lakásból az feleségét. Nem az anyagi oldala miatt szeretek valakit, hanem önmaga miatt.
Ez a nő nem szeret téged, ha szeretne beadná a válópert és elhúzna egy albérletbe!Én a helyedben páros lábbal dobnám ki.
Gyereket meg nem fogják csak úgy neked ítélni. Mindig az anya felé dönt a bíróság ha csak nincs olyan körülmény ami miatt megvonnák tőle. Gondolok itt alkoholizmusra, vagy drogozásra. Az hogy nincs lakása esetleg r*hadtul nem érdekli a bíróságot, ugyan is albérlet van ezer is. Plusz bele gondoltál mekkora törés lenne ez a gyereknek? Képes lennél egy számára idegent csak úgy a semmiből beköltöztetni, azzal hogy ő az új anyukád? Vagy hogy gondoltad te ezt még is?
Mostanában téged szeret...
Mondhatta volna azt is, hogy repüld körbe a templom tornyot, aztán majd válik. De akkor túl nyilvánvaló lett volna, hogy lehetetlent kér, és ezzel csak arra célzott, hogy eszében sincs. Neki fontosabbak az anyagiak, a kényelem. Szeretőt találni bármelyik sarkon.
Csak ki akar használni, és átgázolna mindenkin. Gondolom a férje nevén van az ingatlan, válás után csupasz se.ggel mehet az utcára. Ezért akarja kifúrni a családodat, hogy ő be tudjon költözni, és ingyen lakhasson továbbra is.
Az ilyen megérdemelné, hogy rávegyék a válásra, és mikor ezt kimondta a bíróság, akkor kidobja az aktuális élete szerelme is, hogy bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!