Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal majdnem egy éve vagyunk együtt.35 felett. Megtudtam tőle, bár sokáig titkolta, hogy függ a volt nejétől anyagi téren. Kocsi a nő nevén van, a telefonszáma szintén. Állítólag nincs köze hozzá más téren. Engem ez fusztrál. Vajon túlzok?
Nem lett az autó sorsa elrendezve a válás után?
Miért nála van a kocsi?
Akkor voltaképp az exnő valamiféle anyaszerepben van es nem akar felnott ferfikent sajat felelosségére autot telefont se.
Gőzöm sincs hogyan kell felelőtlen gyerekből férfit nevelni.
Arra ügyelnék amire az exnő is, ha pl vennénk hàzat hogy az èn nevemen legyen stb
Ennyi ésszel szabadlábon gyerekek :D
Tudjátok mennyibe fájna átiratni egy kocsit? Ma már sajnos teljesítménytől függ, nem pedig vételártól. Kártyás számot meg nem lehet átvinni, előfizetéseset sem kártyásra váltani. Vannak korlátozások dögivel. A mi autónk egy olyan ember nevén van, akivel csak egyszer beszéltem, és sosem találkoztam, a telefonom meg 13 évig volt a nővérem nevén, mert a pannon nem tudott engem megkülönböztetni az apámtól.
Mindketten számlások 12 éve.
A kocsi meg elviek.. kérdése.
Nem pénz kérdés. 100 rongy és??
Én a Vodánál az egyik számomat gond nélkül átrakattam előfizetésesről kártyásra.
Meg lehet minden ilyent oldani, csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!