Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Együtt élek' a barátommal már 2.5 éve a szüleimnél. Az utóbbi időben nagyon bunkó? (többi lent)
engem nem a bunkosaga akasztana ki, hanem a tarskeresos oldalakon valo idotoltese
szerintem azonnal boritsd ki a bilit
de ne hisztivel, hanem higgattan beszeljetek meg
el nem tudom kepzelni, hogy egy olyan palival eljek egyutt aki mas nokkel tarsalog egy olyan oldalon, ami CSAK azert van, hogy az emberek ismerkedjenek.
Mert ha van egy furcsa hobbija es a hobbi oldal foruman fecseg idegenekkel a temaban az mas, de tarskeresore olyan ember nem megy fel aki elegedett a mostani nojevel. Ugy latszik o nem elegedett veled es mar keresi a kovetkezot!
Sajnalom, nagyon szar erzes lehet, de ne hagyd hogy h.lyet csinaljon beloled, tisztazd vele az ugyet es ha kell dobd ki nyugodtan.
1. Bújd át a szakirodalmat és javítsd fel a szexet.
2. Esetlge tedd féltékennyé.
Valoszinuleg elege van es probal "lianozni"... tehat amig nincs biztos masik kapcsolat (ergo lakas amit nem kell kulon fizetni, "kesz p***ci meleg male...) addig azt fogja mondani hogy szeret de nem fog elhagyni. Vagy ugy tesz majd hogy te mondd ki a veget es ne o...
Ne felj hogy elveszited. Ennel rosszabb ugysem lehet csak jobb, talalhatsz mast aki majd megbecsul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!