Márc.21-én lesz az esküvönk a barátommal, 2 éve vagyunk együtt. Van egy kislányunk, aki 7 honapos. Sajnos 100km van köztünk, ughogy még mindig külön élünk. Én a szüleimnél és ö is. Mit csináljak? Hogy döntsek?
Ha anyukádékkal maradsz, akkor a párod semmikor sem tudna hozzátok csatlakozni a munkája miatt? Mert akkor bármennyire is jó az az opció, csak nem akartok addig külön maradni, amíg a házatok fel nem épül. Több dolgot is lehet mérlegelni: hogy találna-e esetleg munkát ott, ahol te laksz, vagy te oda költöznél-e anyósodékhoz...de nagyon vigyázz, mert együtt lakni más, mint amikor csak látogatóba mentek és nem biztos, hogy olyan idilli lenne.
Mennyi idő lenne a házat felépíteni? Nem lenne jobb venni egy készet a párod településén? Akkor egyből be is tudnátok költözni.
Szerintem költözz a leendő férjed (akkor már férjed) városába, hozzá. Fél év tényleg nem annyira nagy idő. És ha mégsem válna be, még mindig visszaköltözhettek szüleidhez, és jöhetne a "B verzió", az ingázás. Vagyis hogy te maradsz ott a kisbabával, a férjed meg megy, amilyen gyakran csak tud. Közben épülne a ház, azt is látnátok, hogy kb. meddig fog eltartani az építkezés.
Ha egyik megoldás sem válna be, akkor még mindig ott a "C": keressetek megoldást félúton. 50 km szerintem még munkábamenet sem sok, és ha azt a fél évet kibírjátok, míg fölépül a ház, ez is megoldás lehet.
Szóval a "sorrend" javaslatom a következő:
1. "A", költözzetek össze a férjed városában
2. "B" ha nem válik be az "A", költözzetek szüleidhez
3. "C" ha mindkét terv befuccsol, keressetek másik várost, félúton. :)
Észrevételeim.: Járt utat járatlanért el nem hagynék!
Nincs az a jó munkahely, amit ott ne hagynék a szerető nőmért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!