Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleimnél lakunk a férjemmel és a gyerekekkel. Szeretném, ha legalábbis elköltözne (válni nem akar) mert már nem tudok vele együtt élni, de nem hajlandó. Hogyan vehetném rá?
A szüleid lakása hivjanak rendőrt és tegyék ki.
Mikor nincs otthon cseréljetek zárat, ha pattog lehet rendőrt hivni.
Ha nincs hova mennie, a rendőrök akkor sem rakhatják ki. Nem kioktatni akarlak, mert nyilván nem ilyen ember volt, mint most, de ezért mondják, hogy az ember jól gondolja meg, hogy kit fogad az otthonába.
Nem tudom, hogy ez így törvényes-e, de akkor már inkább pakold össze a cuccát, amikor nincs otthon, és tedd ki az ajtó elé, és ezzel egyidőben zárcsere, de valami erősebb fajta. Aztán ha parádézik, akkor már lehet rendőrt hívni. Persze ha állandóra vagy ideiglenesre be van jelentve nálatok, akkor ez sem megy.
De úgy tudom, a lakástulajdonos kijelentheti onnan, csak ebben nem vagyok biztos. Ezen az oldalon olvastam, de hallottam már az ellenkezőjét is.
Ha be van jelentve, akkor a szüleidnek kell megszüntetnie a lakhatását először is az önkormányzatnál.
Utána jön a fekete leves, a szűrének a kitevése, ha nem akar elmenni.
Az nem kifogás, hogy nem váltatok még el és ő addig maradna, mivel nem közös ingatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!