Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom 7 év után azt mondta, hogy nem tud velem együtt élni.1 hét szünetet kért és azt mondta, hogy majd eldönti, hogy mitévő legyen.
Nagyon szeretem. Tudom, hogy hibás vagyok sok mindenben, de rendbe akarom hozni, azt szeretném, hogy visszajöjjön és éljünk együtt tovább.
Azt mondta, hogy ne keressem, mert azzal csak rontok a helyzeten.
Az ilyen helyzetekből nem sok jó szokott kijönni.
Kezdj megbarátkozni a gondolattal, hogy ennek vége.
Miért nem tud? Mik az okok? Mit mondd?
Amúgy 1 hét nem elég.
Az ilyen szüneteknek semmi értelme. Ha problémáitok vannak, akkor azt együtt kéne megoldani, megbeszélni, változtatni a dolgokon és nem elvonulni 1 hétre, hogy gondolkodjon a másik.
Min kell azon gondolkodni még, ha már kijelentette, hogy nem tud veled együtt élni?
Azon gondolkodik, hogy most akarja-e folytatni vagy nem?
Gondolom volt ennek az egésznek előzménye, de ha látta rajtad, hogy nem változol, akkor most mit t...köl egy ilyen szünetelési baromságon?
A szünetet a döntésképtelen éretlen gyerekes emberek kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!