Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire ronda vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda vagyok, hogy még a pénzemmel együtt sem kellek?

Figyelt kérdés

Felmentem ilyen pénzcentrikus társkeresőre, és elbeszélgettem jó pár nővel. Képküldés után mind eltűntek...

Nem prostikról beszélünk (vagyis mindenki nevezze annak, aminek akarja), hanem akik pénzes pasit akarnak maguknak.

Tudom, itt a többség elítéli ezt, de nem vagyok jóképű (tök feminin az arcom), és fent vagyok/voltam minden oldalon, alkalmazáson, de sehol nem volt sikerem. Évek óta nem volt barátnőm. Sokat tettem azért, hogy meggazdagodjak, de úgy tűnik, ezen még a pénzem sem segít.

Szóval fiúk, akik csúnyák és attól várnak sikereket, hogy majd meggazdagodnak: van egy rossz hírem.

2018. máj. 28. 14:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Szóval ... Ha jól értem az egészet. Tök sokat melóztál azon, hogy legyen pénzed és sikerült is elérned a célodat, de azóta is képtelen vagy élőben megszólítani nőket?
2018. máj. 28. 14:08
 2/34 A kérdező kommentje:
Introvertált vagyok, itthonról dolgozom. Az egyetem óta nem nagyon kerülök napi kapcsolatba nőkkel.
2018. máj. 28. 14:10
 3/34 anonim ***** válasza:
Lehet neked is lejjebb kéne adni az igényeidből.
2018. máj. 28. 14:14
 4/34 anonim ***** válasza:

És nem érzed égető szükségét a változásnak? Nyilvánvalóan interneten nem jött be a dolog, akkor nem gondolod, hogy meg kéne próbálnod személyesen a dolgot?

Ráadásul személyesen még jobban meglehet mutatni, hogy mennyi pénzed van, feltéve ha tényleg erre az egy dologra akarod alapozni a párkeresést.

2018. máj. 28. 14:16
 5/34 A kérdező kommentje:

Nem akarnám erre építeni az építkezést, csak a csapból is az folyik, hogy a pénz beszél a társkersésében is. Azt gondoltam, hogy innentől "easy mode" lesz. Hát nem.

Egyébként nem próbálkozom szebb lányoknál, mint amilyenekkel a múltban együtt voltam.

2018. máj. 28. 14:18
 6/34 npdc ***** válasza:
83%
Szerintem ne görcsölj rá a párkeresésre, hanem próbálj meg az introvertált személyiséged miatt néha kilépni a komfortzónádból mondjuk azzal, hogy részt veszel különböző társasági programokon, pl.: túra, tánc stb stb. Az ilyen helyeken akarva-akaratlanul belebotlasz majd olyan nőkbe, akik a pénzed ellenére is érdeklődni fognak irántad, akárhogy nézel ki. Mellesleg a komfortzónádból való gyakori kilépés rendkívüli módon képes növelni az önbizalmad, ami szerintem az egyik, ha nem a legfontosabb dolog pártalálás/csajozás szempontjából ;)
2018. máj. 28. 14:30
 7/34 anonim ***** válasza:
94%
Végre valaki be bizonyította, hogy az itteni nyomorékok tévednek. Hinni kellett volna a női kommenteknek, hadd tudjuk már, mennyit (nem) ér a párkeresés szempontjából a pénz. Ti nem hittétek el és most is erre biztatjátok egymást. Hát akkor sok szerencsét az életben. :*
2018. máj. 28. 14:39
 8/34 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy annyira csunya lennel

Esetleg mutatnal kepet?

2018. máj. 28. 14:42
 9/34 A kérdező kommentje:

Hatos, igen, ez jó ötlet. Ezen még dolgoznom kell, de gondoltam rá, hogy pl. elmegyek egy bárba péntek este, csak meginni egy italt. Kis lépésnek tűnik, de nekem nagy.

Hetes: Köszi, majd sírok a Maldív-szigeteken a jacuzziban. :*

2018. máj. 28. 14:43
 10/34 A kérdező kommentje:
Itt, a gyk-n nem szeretnék képet küldeni, mindannyian ismerjük Balázs történetét, nem szeretnék én is úgy járni.
2018. máj. 28. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!