Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ronda vagyok, hogy még a pénzemmel együtt sem kellek?
Felmentem ilyen pénzcentrikus társkeresőre, és elbeszélgettem jó pár nővel. Képküldés után mind eltűntek...
Nem prostikról beszélünk (vagyis mindenki nevezze annak, aminek akarja), hanem akik pénzes pasit akarnak maguknak.
Tudom, itt a többség elítéli ezt, de nem vagyok jóképű (tök feminin az arcom), és fent vagyok/voltam minden oldalon, alkalmazáson, de sehol nem volt sikerem. Évek óta nem volt barátnőm. Sokat tettem azért, hogy meggazdagodjak, de úgy tűnik, ezen még a pénzem sem segít.
Szóval fiúk, akik csúnyák és attól várnak sikereket, hogy majd meggazdagodnak: van egy rossz hírem.
És nem érzed égető szükségét a változásnak? Nyilvánvalóan interneten nem jött be a dolog, akkor nem gondolod, hogy meg kéne próbálnod személyesen a dolgot?
Ráadásul személyesen még jobban meglehet mutatni, hogy mennyi pénzed van, feltéve ha tényleg erre az egy dologra akarod alapozni a párkeresést.
Nem akarnám erre építeni az építkezést, csak a csapból is az folyik, hogy a pénz beszél a társkersésében is. Azt gondoltam, hogy innentől "easy mode" lesz. Hát nem.
Egyébként nem próbálkozom szebb lányoknál, mint amilyenekkel a múltban együtt voltam.
Nem hiszem, hogy annyira csunya lennel
Esetleg mutatnal kepet?
Hatos, igen, ez jó ötlet. Ezen még dolgoznom kell, de gondoltam rá, hogy pl. elmegyek egy bárba péntek este, csak meginni egy italt. Kis lépésnek tűnik, de nekem nagy.
Hetes: Köszi, majd sírok a Maldív-szigeteken a jacuzziban. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!