Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ex aki vissza akar kapni, egy szerető akivel sosem lehetek együtt, mégis többre vágyom. Telhetetlen lennék?
Az exemtől teljesen elhidegültem, már nem vonzódok hozzá, a szakítás után észbe kapott, hogy mégis én vagyok álmai nője, vissza akar kapni... de én őt nem.
Nem azt mondom, hogy undorodom tőle, de már nem akarok vele újból együtt lenni, lehet ebben szerepe annak is, hogy a szeretőmhöz vonzódom.
Igen, csak hogy vele nem lehetek együtt, nagy a korkülönbség és már elrontottuk az összeköltözést, maradt otthon és én is.
Kezdek lelkileg belerokkanni abba, szakítanom kéne vele, az exem szeme elől pedig végleg eltűnni.
Nem akarom egyiket sem. Boldog szeretnék lenni valakivel, akivel egybeköthetem az életemet és nem kell folyamatos akadályokba ütközni.
Vágyok egy férfire, aki tiszta szívből tudna szeretni, mellettem állna és jó apa válna belőle.
25 éves vagyok, kezdem úgy érezni, hogy az élet lassan kifolyik a kezeim közül, de a mostani lehetőségek egyikével sem vagyok hajlandó élni. Nem felelnek meg.
Keresnem kéne az új lehetőségeket vagy a jelenlegi helyzetemből válasszak kényszerből?
Leírod a megoldást: mindkét pasit leépíted, megtalálod önmagad, boldog leszel, aztán találsz valakit, akivel összekötöd az életed.
Tudod: ahoz, hogy megtaláld a nagy Őt, előbb meg kell találnod a nagy Ént.
A legjobb érzelmi detoxikáció, ha egy (két) rossz kapcsolat után egy ideig egyedül élvezed az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!